08:19, tor, 30. Jul

Mariborski youtuber za zapahi na Hrvaškem





V Splitu je bil minule dni festival Ultra. Na tridnevnem festivalu pa je policija privedla 213 oseb, od tega 160 tujcev, pred sodnika, ker jih sumijo prometa z nedovoljenimi drogami. Med njimi se je znašel tudi Slovenec.

Slobodna Dalmacija tako poroča, da se je za zapahi znašel tudi 24-letni Slovenec, ki se na Youtubeu na svoji strani predstavlja kot ‘fitnes model’. Slovenske novice poročajo, da gre za Mariborčana, ki ga je policija prijela drugi dan. Pri sebi naj bi po poročanju tega medija imel 18 ampul (3,6 grama) MDMA (3,4-metilendioksimetamfetamin; po domače ekstazi),

Mariborčan je po poročanju Slovenskih novic pred sodnikom dejal, da je tri leta čakal na festival Ultra in da je imel drogo le za svojo osebno uporabo. Nabavil naj bi jo v Sloveniji,  v ampule pa naj bi jo razdelil, ker naj bi tako nadzoroval, koliko jo porabi, da ostane priseben. Dejal naj bi še, da mu je žal zaradi vsega, da dela kot varnostnik, zraven pa še v fitnesu, so pše zapisali v novicah. Sodnik je zanj odredil preiskovalni zapor, ker ga je ocenil kot begosumnega. Določena je varščina, ki znaša  50.000 kun, preračunano v evre po današnjem tečaju ECB je to približno 6.650 evrov.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.