06:27, ned, 28. Jul

Starša Slovenke, ki se je v resničnostnem šovu predala strastem, objokana in osramočena





Oče in mati Urše Škofic, ki sodeluje v srbskem resničnostnem šovu, so nad Uršinim dejanjem pred kamero ogorčeni. Oče je šokiran, mati joče.

Urša Škofic je že v prvem tednu udeležbe v srbskem resničnostnem šovu očitno bila zelo intimna v postelji z Bilalom Brajlovićem iz BiH. Vdala se je namreč njegovemu pregovarjanju in ga oralno zadovoljila. Njeni starši so zdaj razočarani in ogorčeni, pišejo v Slovenskih novicah. Škoficeva je sicer pred vstopom v šov trdila, da ne bo seksala.

Oče Urše je Darko Škofic, ki je za Pink.rs dejal,  da je Urša razočarala oba, njega in mamo.  Oče ne skriva razočaranja, pravi, da ga boli srce in da ne more razumeti, da se je to storila tako hitro. Poudaril je, da je zelo razočaran in da ga je sram, ker je to storila.  Povedal je še, da mama joka in da se sosedje pogovarjajo o njih. Izpostavil je, da preživljajo težke čase. Sploh zaradi tega, ker je Urša oralno zadovoljila Bilala takoj, že drugi dan, je dejal, ne pa npr. po več mesecih. Zaključil je s tem, da gre za katastrofo in da tega ne more prenesti.

Urša Škofic in Bilal Brajlović sta se poljubljala, nato pa se je on slekel, Urša se je sprva upirala nadaljevanju akcije. A na njegovo pregovarjanje je popustila in ga pod odejo oralno zadovoljila in mu dala “petko”.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.