19:24, pet, 5. Jul

Paradoksalno: Mariborska plavalka hvali Arsenoviča, saj da je “zrihtal” Pristan





Mariborski župan Saša Arsenovič je že začel s svojo kampanjo pred volitvami. Danes je na družbenem omrežju objavil video, v katerem ga podpre uspešna mariborska plavalka.

A kaj ko je v posnetku jasno slišno, da ji nekdo s prišepetavanjem pomaga, ko ne ve kaj reči. Začne s tem, da pove, da se ji zdi, da je veliko naredil za šport, ter nadaljuje: “V njegovem času … “ Nastane nekaj sekund tišine, ko se iz ozadja sliši glas, ki reče: “Ko je župan …” Plavalka to ponovi in doda: “Ko je župan je zrihtal bazen, tudi Dvorano Tabor, EYOF je naslednje leto v Mariboru, tako da mislim, da je zelo velik podpornik športa.” Video si lahko ogledate tudi sami na dnu članka.

Po večmilijonski investiciji v Pristan, že večkrat zamakalo v spodnjem prostore

Vse skupaj, pa bi lahko označili za paradoksalno predvsem zato, ker uspešna mariborska plavalka govori o “zrihtanem” bazenu, ki pa, kot se ugotavlja zadnje dni, tudi po 3 milijonski investiciji ni saniran, kot bi bilo treba. Večkrat je že zamakalo v spodnje prostore.

Trenutni vzrok zamakanja, celo še vedno iščejo, kot so za lokalec.si pojasnili v Javnem holdingu Maribor: “Seznanjamo vas, da je avgusta v Pristanu potekala sanacija zamakanja v prostorih s tuši, ki se je pojavljalo na več mestih v kletnih prostorih kopališča. Zamakanje v enem od prostorov se še vedno pojavlja, vzrok zanj pa trenutno še ugotavljamo. Ko bo znan natančen vzrok in napaka odpravljena, bo Mestna občina Maribor sprejela odločitev o nadaljnjem ukrepanju.”

Projekt obnove Pristana bi morda celo lahko označili kot zgodbo, saj ni res pa je.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.