16:15, tor, 23. Jul

VIDEO: Ena izmed najpopularnejših fantovskih zasedb pri nas se vrača





Fantje iz skupine Game Over so pred 20 leti obnoreli slovensko javnost in se za vedno zapisali v zgodovino slovenske pop glasbe.

Sedaj pravijo, da je čas, da ponovno začnejo z glasbenim ustvarjanjem. Skupaj s priljubljenim mladim pevcem Markom Zebro danes v svet pošiljajo božično priredbo pesmi “Ob tebi:”

“Danes sem izdal videospot skupaj s svojimi glasbenimi idoli iz otroštva, zame je to potrditev, da nekaj delam prav. Če bi mi kot malemu fantu povedali, da bom nekoč pel skupaj s skupino GAME OVER, bi verjetno mislil, da ste malo nori (smeh),” o sodelovanju pove Mark Zebra. Steffanio in Mark sta se spoznala letos poleti, čisto po naključju. Skupaj sta nato izdala poletno uspešnico BORA, BORA in tako je kmalu nastalo iskreno prijateljstvo. Tudi z Dennisom in Markom so se takoj ujeli.

Energije so stekle in danes Mark pravi, da je njihov četrti izgubljen član, le da se je rodil nekaj let prepozno. “Mark je izvajalec, ki v zadnjih nekaj letih s svojim glasom boža ženska srca, zato smo se dogovorili, da skupaj nekaj ustvarimo. Naše energije in vokali so se več kot odlično ujeli in tako je nastala božična verzija pesmi OB TEBI, na katero smo zelo ponosni.”

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.