10:16, ned, 1. Sep

To je pet horoskopskih znamenj, ki bodo letos doživela velike spremembe. Poglejte, na katerem področju …





Z velikimi in majhnimi koraki smo vstopili v novo leto 2023. Mnogi ob tem pričakujejo tudi velike spremembe. Pogledali smo, katere horoskopski znaki bodo velike spremembe v tem letu tudi res doživeli.

V astrološkem pogledu bo namreč leto 2023 res zanimivo. Index tako napoveduje, da bo Jupiter šel iz Ovna v Bika, Saturn bo po treh letih zapustil Vodnarja, Venera pa bo več mesecev v Levu. Tako bo pet horoskopskih znamenj to leto resnično pomemmbno, saj se bodo na različnih podorčjih življenja dogajalo marsikaj.

Oven

Kot rečeno, bo Jupiter naredil velik premik in se konec maja premaknil. Za ljudi, rojene v znamenju Ovna, to pomeni, da bodo lahko izkoristili priložnost predvsem na področju osebne rasti. Ovni so že po naravi ambiciozni, zato je prav, da so na to tudi pripravljeni že pred drugo polovico maja. Že pred majem lahko razmislijo o projektih in podvigih, ki jih bodo nato lahko uresničili z nekaj volje. Z aktivacijo jim bo to tudi uspelo.

Bik

Planet rasti in optimizma Jupiter bo po 12 letih 16. maja prišel v znamenje Bika. To pa pomeni za ljudi, ki so rojeni v tem znamenju, da bodo morali stopiti iz cone udobja. Potovanje Jupitra iz enega znamenja v drugo jih sicer lahko zaziba v prepričanje, da je treba počivati, biti na udobnem in predvsem uživati v počivanju, vendar bo to dejansko priložnost za akcijo, za velike spremembe, ki pa se ne zgodijo same od sebe. Marsikomu se bo zdelo kar grozno in strašno, a če bodo zajahali val sprememb in spremenili svoje delovanje, jih bo ta val prinesel daleč.

Lev

Svoje veliko delo pa bo opravila tudi Venera, ki velja za planet intimnosti in romantike. Ta bo v Levu kar štiri mesece tega leta. Začelo se bo 5. junija, ko bo Venera poudarila željo po sprejemanju ljubezni do sebe in hkrati potrebo po tem, da smo ljubljeni, pravijo pri Indexu. To pa pomeni, da se bo marsikateri Lev, ki sicer slovijo po tem, da niso sami lovci, ampak se tudi radi cartajo, zelo rad stiskal z drugimi in postal izrazito čustven. Venera bo nato retrogradna od 22. julija do 5. septembra. To pa bo čas za introspekcije, poglede vase in svoja občutja, ne pa toliko navzven. Kljub vsem spremembam na eno in drugo stran se bodo levi počutili  srečni.

Vodnar

Vodnarji, ki smelo krmarijo med zadržanostjo in disiplino na eni strani ter čustvi in idealizacijo sveta na drugi strani, si bodo letos lahko počasi oddahnili. Saturn, ki je planet discipline in zadržanosti, jih bo 7. marca zapustil. Ravno pravi čas, na pomlad, ko se narava budi, hkrati pa tudi pride več energije, radosti in veselja. Tako bodo tudi Vodnarji dobili občutek, da jim je s hrbta padlo veliko breme. Lažje bodo zadihali. Pluton bo v Vodnarju od 23. marca do 11. junija. V tem času bodo lahko naredili korenite spremembe in se pripravili na velike dosežke.

Riba

Saturn se bo 7. marca premaknil iz Vodnarja v Ribe. In tam ostal vse do 13. marca 2026, kot da se mu nikamor ne mudi. Ribe, ki sicer včasih kar odplavajo s svojimi mislimi, bodo sedaj imele priložnost urejanja misli, ciljev, želja skorajda po predalčkih, saj bo Saturn izpostavil teme samodiscipline. Marsikateri Ribici lahko to povzroči tudi stres, vendar bo ob dolgotrajnem Saturnu lahko tudi uvidela, da ima na koncu procesa trdnejši pogled na to, kaj si resnično želi doseči v življenju in tudi, kako bo to dosegla.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.