00:25, pon, 8. Jul

Po uspešno izvedenem programu Ti to zmoreš, Zveza prijateljev Maribor potrebuje našo pomoč





Od januarja do oktobra 2022 so pri ZPM Maribor uspešno izvedli pilotni mentorski program Ti to zmoreš za mladostnike, ki ga je sofinancirala Mestna občina Maribor. S programom želijo nadaljevati tudi v letu 2023.

“Od 15. do 29. decembra 2022 smo v okviru ČAROBNEGA MARIBORA pod okriljem Zavoda za turizem Maribor in MO Maribor organizirali dobrodelno akcijo »Poženi! Ti to zmoreš!« , s katero zbiramo sredstva, ki jih potrebujemo za nadaljevanje preventivnega programa za mlade. Sredstva smo pridobivali z nabiranjem kolesarskih kilometrov in dobrodelnih podjetij, ki kilometre spremenijo v donacije,” so zapisali v sporočilu za javnost.

S pomočjo krasnih partnerjev, prostovoljcev, prijateljskih društev, posameznikov, šol, organizacij, podjetij ter mimoidočih ljudi dobre volje so v dveh tednih prikolesarili neverjetnih 3.470 kilometrov!

Za vsak kilometer si želijo s pomočjo donatorjev pridobiti 10 €. Dobrodelna podjetja in posamezniki so v donacije do sedaj spremenili že več kot 760 kilometrov. Kar pomeni, da so zbrali že dobrih 7.600 €.

“Za enoletno izvedbo podpornega programa za mladostnike nam manjka še 27.100 €. Zato srčno vabimo in nagovarjamo tudi druga podjetja, da v donacije pretvorijo nekaj kilometrov in omogočijo nadaljevanje programa,” dodajo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.