10:17, ned, 1. Sep

Ste med tistimi, ki bodo ta teden imeli srečo? Preberite, kaj vas čaka …





V tem tednu naj bi imeli ljudje, ki so rojeni v naslednjih znakih horoskopa, resnično srečo in več priložnosti za zadovoljstvo.

Dva dneva tega tedna sta že skoraj v celoti za nami, glavnina pa še prihaja. Po poročanju portala index.hr pa naj bi ljudem, ki so rojeni v znamenjih Dvojčka, Device in Kozoroga, imeli več priložnosti za zadovoljstvo in srečo.

Dvojčki

Ljudje, rojeni v tem znamenju, bodo čutili olajšanje. Mars se bo začel gibati ravno nad njihovim znamenjem, tako da jih bodo dvomi, ki so jih do zdaj obhajali, izginili. Dvojčki bodo začutili optimizem, ker se bodo stvari končno začele gibati v želeni smeri. Dolgočasno pa jim ne bo niti na ljubezenskem področju, saj jih v ljubezni čaka kar nekaj prijetnih presenečenj.

Device

Tudi Device bodo optimistične. Manj se bodo ukvarjale s podrobnostmi, s katerimi se sicer vse prepogosto zamotijo. Bolj bodo uživale v življenju, večkrat se bodo odpravile v družbo, tudi na zabave in druženja s prijatelji. Nekaj težav se sicer lahko pojavi na delu, a nobena ne bo tako velika, da se je ne bi moglo rešiti. Lahko se celo zgodi, da se bodo projekti, ki so sicer že nekaj časa stali na miru, končno premaknili z mrtve točke.

Kozorogi

Nekaj motenj v komunikaciji bo še v tem tednu, lahko se zgodijo tudi upočasnitve na delu, a to bo samo začasno. Kozorogi bodo pravzaprav sami opazili, če bodo odkriti, da jim gre v tem tednu vse nekoliko hitreje in lažje. Z nekaj vneme in truda bodo lahko rešili tudi kak večji problem in strli oreh. Tudi pohvalili jih bodo za trud. Poznalo pa se bo tudi pri plačilu. Ljubezensko področje pa prinaša samskim tudi nekaj več priložnosti za obetavna srečanja.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.