05:52, tor, 30. Apr

FOTO: Kaos na vrhu Pohorja, ljubitelje belih strmin čaka neprijetno presenečenje





Na nas se je obrnila bralka, ki je danes želela smučati na Arehu. Popoln dan za smučanje, snežna podlaga je zaradi nizkih temperatur preteklih dni idealna, zunaj pa sije sonček. A ravno takšno vreme je privabilo številke smučarje in ljubitelje drugih zimskih aktivnosti.

“Na cesti do Areha stoji nadzornik smučišč, kjer vsako vozilo opozori, da je na vrhu kaos. Prosil nas je naj obrnemo in parkiramo kam drugam. Povedal nam je, da je sicer vsepovsod polno, avtomobili so tako rekoč povsod. Res je kaos, zato vse opozarjam, da morda za smučanje raje izberete drug dan,” je povedala.

Opazila je številne voznike, ki so prišli iz celotne Slovenije, med njimi je bilo tudi precej tujcev, ki pa jih žal čaka neprijetno presenečenje.

“Videla sem tudi policiste. Zaenkrat sicer ni zapore, a predvidevam, da bodo le to uredili v kratkem,” še zapiše bralka, ki bo žal morala dan preživeti drugače, kot je želela.

Če naletite na kaj, kar menite, da si zasluži pozornost, nam to lahko posredujete na info.bktv@gmail.com ali Facebook BK TV.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.