12:17, pon, 1. Jul

Babica in dedek sta skrbnika fantka, žal prejemata nizko pokojnino. Želi si trenirati karate





“V sodelovanju s spletnim mestom metropolitan.si, smo za vse oboževalce Anamarije Lampič pripravili dobrodelno dražbo podpisane kape in podpisanega dresa s štartno številko z olimpijskih iger v Pekingu 2022. Z dobrodelno dražbo boste pomagali socialno humanitarnemu programu Športnik sem,” zapišejo na Zvezi prijateljev Mladine. Dražba se zaključuje jutri, več o njej si preberite TUKAJ.

V šolskem letu 2022/2023 že pomagajo 45 mladim pri plačilu mesečnih vadnin, nakupu opreme in pri plačilu morebitnih priprav.

“Nabor športov je letos zelo raznolik: tenis, nogomet, atletika, odbojka, rokomet, kikboks, plavanje, ples, gimnastika, plezanje, košarka, tek na smučeh, karate, kegljanje in boks,” pojasnijo.

Portal Metropolitan je ob tem objavil pismo fantka, ki obožuje karate, a si zaradi prenizke pokojnine starih staršev ne more privoščiti treningov.

Na Metropolitan zapišejo:

“Spoštovani, rad bi pridobil štipendijo iz sklada Športnik sem. To bi mi omogočilo, da še naprej treniram karate. Zavedam se, da je šport idealen za psihofizičen razvoj. Treniranje karateja mi pomaga pri dvigu samozavesti. Štipendijo bi porabil za plačilo vadnine, priprave in nabavo športne opreme, saj imata babica in dedek (moja skrbnika) precej nizko pokojnino. V klubu se dobro razumemo in tam imam prijatelje. Šport in posebej karate mi veliko pomeni, zato se z njim ukvarjam – ljubiteljsko, za moje zdravje”. 

FOTO: ZPMS

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.