10:24, pon, 1. Jul

Borut Pahor pred operacijo: “Na operacijo odhajam prihodnji teden, če bo šlo vse po sreči, bi moral biti po sedmih dneh v redu”





Bivši predsednik republike Borut Pahor je v oddaji Prvaki tedna na Radiu Slovenija razkril, da prihodnji teden v torek odhaja na operacijo prostate v Celje. “Če bo šlo vse po sreči, bi moral biti po sedmih dneh v redu,” je pojasnil.

Nekdanji predsednik republike Borut Pahor je v današnji oddaji Prvaki tedna na Radiu Slovenija povedal, da ga naslednji teden čaka operacija prostate, in sicer v Celju. Novico, da odhaja na operacijo, je sicer razkril v odgovoru na vprašanje, koliko časa bo preživel na tekmah svetovnega prvenstva v nordijskem smučanju v Planici, ki se začenja prihodnji torek, sam Pahor pa vemo da je velik ljubitelj športnih dogodkov.

Zastava čaka v muzeju

“Ko bo nordijsko prvenstvo, bom jaz, če bo bog dal, na operaciji v Celju. Na operacijo odhajam prihodnji teden v torek, če bo šlo vse po sreči, bi moral biti po sedmih dneh v redu, tako da bo to prvenstvo zame malce drugačno. Res je, da gledamo, ali bi bil čisto na koncu še čas za eno doživetje tam (v Planici, op. p.), vendar bi moral biti po operaciji čisto zdrav in pripravljen. Tako da zastava slavnih, ki je zdaj v muzeju, čaka, in če bo priložnost, bom šel z njo navijat,” je povedal Pahor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.