10:19, pon, 1. Jul

Pogrešan je Vili, obstaja možnost, da so ga ukradli: “Ne spimo, brezglavo tavamo in ga iščemo vsepovsod.”





Od ponedeljka, 13. februarja, na območju Zgornje Velke pogrešajo Vilija.

Katarina Flegar prosi, da jo, če imate kakršnekoli informacije, kontaktirate.

Vili je kastriran in čipiran samček, svetlejše barve. Njegov spodnji del, od glave pa do repka ter tačk, krasi snežno bela dlaka, zgoraj je prelepe pisane barve, od svetlo rjave, do oranžkaste, temno rjave in sive, s črnimi progami, ki krasijo njegov zgornji del glave, hrbet, ter bogato košat rep, opiše Katarina. Njegova dlaka je izredno mehka in puhasta.

“Kontaktirala sem veterinarsko službo, kjer sem povedala, da je pogrešan. Kontaktirala sem veterinarski higienski inšpektorat, občino Šentilj, preiskala bližje gozdove in ceste, vprašala sosede, vendar ga nihče ni videl. Tudi na Azil sem se obrnila,” pojasni v nadaljevanju.

“Dobri ljudje, prosim vas, če ga je kdo videl, ali se je morda zatekel k njemu, me PROSIM naj kontaktira na 070/470-069. Vili ima doma ljubečo družino, ki ga neutrudno išče in neizmerno žaluje, ker ga ni domov.”

V nedeljo je tudi bil na njihovem dvorišču opažen bel kombi , zato meni, da obstaja možnost, da so ga ukradli. “Zato vas prosim, ozrite se okrog, če ga slučajno kje vidite. Policija je tudi seznanjena s tem, veterinarske službe so seznanjene. Lahko se obrnete za kontakt tudi na njih. Obenem pa še prosim, če ima kdo toplotno kamero za posodit oz. dat v najem, da še z njo probam poiskat Vilija,” naproša.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.