23:25, sob, 6. Jul

Atletski klub Ptuj dobil štiri državne prvake





Atletski klub Ptuj je v minulem vikendu dobil štiri državne prvake.

Na dvoranskem članskem državnem prvenstvu v mnogoboju v Zagrebu je postala državna prvakinja Maja Bedrač

Ta je v petih disciplinah zbrala skupno 3928 točk. Na Zimskem prvenstvu Slovenije v metih za članski in mlajši mladinski kategoriji v Domžalah je v metu diska zmagal Kristjan Čeh, ki je orodje vrgel 62.87 metra. Pri članicah je v metu diska zmagala Veronika Domjan, ki je orodje vrgla 50.62 metra, poroča PeTV.

Dva naslova je v Domžalah osvojil pri mlajših mladincih Andraž Rajher

Z osebnim rekordom 71.69 metra je zmagal v metu kladiva in z osebni rekordom 49.21 metra je zmagal v metu diska. Tamara Zidanšek je prišla do polfinala ITF teniškega turnirja v Maconu v Franciji. Članico Teniškega kluba Terme Ptuj je v polfinalu premagala izkušena Belgijka Yanina Wickmayer z rezultatom 6:3 in 6:1, zapiše PeTV.

Ženski odbojkarski klub G.S.V. Ptuj je v 14. kolu 3. državne odbojkarske lige v športni dvorani Gimnazije Ptuj v derbiju s 3:0 v nizih izgubil proti Kajuhu iz Šoštanja.
Medobčinska nogometna zveza Ptuj je v nedeljo popoldan izvedla zaključni turnir zmagovalcev lig v malem nogometu. Rezultati članskih tekem so Alinea tisk – KMN Majolka 3:0, KMN Majolka – VD Mont & Metal Projekt 1:5 in VD Mont & Metal Projekt – Alinea tisk 5:2. Skupni zmagovalci so postali nogometaši igralci ekipe VD Mont & Metal Projekt. Pri veteranih so zmagali člani ekipe Športnega društva Selan Girpica.

Na prijateljski pripravljalni nogometni tekmi sta se v soboto na Mestnem stadionu na Ptuju sešli ekipi Drava Ptuj in Beltinci Klima Tratnjek. Gostujoča drugoligaška ekipa je zmagala z rezultatom 2:0.

Rokometno društvo veteranke Ptuj je v soboto v športni dvorani Center organiziralo 11. Kurentov turnir, na katerem je igralo sedem moških ekip in tri ženske ekipe iz Hrvaške in Slovenije. Med veterani so zmagali rokometaši Dola iz Hrastnika, medtem veterankami pa Zagorjanke. Domačinke Ptujčanke 2 so bile druge in Ptujčanke 1 so bile tretje.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.