10:21, ned, 7. Jul

FOTO in VIDEO: Poročni sejem v Mariboru pokazal tudi nove trende pri poročnih oblačilih, prstanih in tortah





Minuli vikend se je v Mariboru v hotelu City odvil poročni sejem, na katerem je bilo videti veliko poročnih oblačil tako za neveste kot za ženine, pokazali pa so tudi poročne prstane in ne nazadnje tudi poročne torte.

Organizatorka poročnega sejma Nadja Jelen je povzela, kateri ponudniki so prišli na sejem in kaj vse se tam dogaja. Ženini in neveste so namreč imele veliko izbiro. Zaupala nam je še, da nekatere nevesta načrtujejo poroko in izbirajo obleko tudi že za naslednje leto, ne samo letos. In temu so ponudniki tudi prilagodili ponudbo.

Med zlatarji je bil tudi Dejan Sukič iz Zlatarstva Sukič. Povedal je, da se nekateri trendi pri poročnem nakitu vračajo. Sam dela izključno po naročilu, zato je še toliko bolj pozoren na to, kaj si želijo neveste in ženini. Vračajo se namreč k osnovnim oblikam in kamnom, opaža pa, da niso vsi pristaši pisanja datuma poroke, ampak si želijo drugačne napise.

Zanimivo pa je tudi, kakšne poročne torte in drobno pecivo, si mladoporočenci izberejo. Miha Balažič iz Slaščičarne Džezva je imel na mizi nekaj primerov. Poročni stil tortice in peciva je namreč odvisen od marsičesa, trenutno prevladujejo živahne barve.

Ženini lahko izbirajo pri oblačilih med klasičnimi in nekoliko drugačnimi kroji, barvami in stilom. Prav tako tudi neveste, ki pa velikokrat sežejo po obleki, ki se prilega vsaki postavi. Kristina Vidergar iz Poročnega kotička še pravi, da imajo veliko izbire tudi za poletne ženine, ki se velikokrat odločajo za svetlejša oblačila, bodoče neveste pa v Sloveniji izbirajo preproste kroje, sploh ker velikokrat ostanejo v isti obleki tako na poroki kot na slavju. Še vedno pa imajo rade drobne detajle. Zanimivi pa so tudi rokavi, ki se jih lahko sname.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.