01:18, ned, 7. Jul

FOTO: Ptujski humanitarni delavec skorajda vsak dan zbira zamaške in s prodajo teh pomaga različnim ljudem





“V skladišču za ptujsko železniško postajo je Ignac Habjanič pred dnevi pripravil nov odvoz plastičnih zamaškov. Ptujski humanitarni delavec skorajda vsaj dan zbira zamaške in s prodajo teh pomaga različnim ljudem,” zapišejo na PeTV.

Vojaki Slovenske vojske so s pomočjo osrednje gostje Ilke Štuhec, učencev Osnovne šole Mladika in različnih prostovoljcev zamaške naložili na vojaški tovornjak.

“Naložili so jih okrog 3300 kilogramov in od prodaje zamaškov bo prišlo približno 1000 evrov. Ta sredstva bo dobil Žiga Marajh. Triletni fant iz Drbetincev ima eno izmed oblik cerebralne paralize in otrokova starša Domen Marajh ter Iris Zorko bosta sredstva namenila za Žigove terapije” še zapišejo med drugim.

Otroku je z zelo lepo gesto polepšala dan tudi Ilka Štuhec, saj mu je podelila eno izmed svojih uradnih startnih številk. “Naša odlična alpska smučarka se rada udeležuje dobrodelnih akcij in se je tokrat v svojem uradnem govoru zahvalila Ignacu Habjaniču za vztrajnost pri njegovi humanitarni dejavnosti, pri zbiranju zamaškov.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.