04:28, ned, 7. Jul

Nadzorni svet Energetike Maribor objavil razpis za direktorja





Nadzorni svet Energetike Maribor iz Skupine JHMB je objavil razpis za direktorja.

Spomnimo, Boris Novak je 20. marca nadzornikom podal odstopno izjavo z mesta direktorja, konec maja se tako njegovo delo zaključuje, odhaja pa menda, zaradi osebnih razlogov. Je pa nadzorni svet, zdaj objavil razpis za mesto direktorja.

V skladu z določili 6. in 7. člena Akta o ustanovitvi enoosebne družbe z omejeno odgovornostjo Javnega podjetja Energetika Maribor, d. o. o., nadzorni svet družbe objavlja javni razpis za DIREKTORJA (m/ž) Javnega podjetja Energetika Maribor, d. o. o.

Kandidat mora poleg splošnih pogojev, predpisanih z zakonom (255. člen Zakona o gospodarskih družbah), izpolnjevati še naslednje pogoje:

– ima najmanj visoko strokovno izobrazbo oziroma najmanj izobrazbo, pridobljeno po študijskem programu prve stopnje v skladu z zakonom, ki ureja visoko šolstvo;
– ima najmanj 5 let delovnih izkušenj na podobnih delovnih mestih;
– ima sposobnost vodenja in organiziranja del;
– predloži svojo vizijo programa dela (razvojne usmeritve družbe, svojo vizijo vodenja in organiziranja dela družbe).

Pogodba z direktorjem se sklene za določen čas, za mandatno dobo največ pet (5) let, po kateri je lahko ponovno imenovan. Za dokazovanje izpolnjevanja pogojev mora pisna vloga vsebovati:
– motivacijsko pismo;
– življenjepis z opisom kompetenc in delovnih izkušenj, predložen v obrazcu EUROPASS;
– dokazila o izpolnjevanju pogojev; – vizijo programa dela;
– izjavo, da za namen izbirnega postopka dovoljuje Javnemu podjetju Energetika Maribor, d. o. o., pridobitev podatkov iz uradnih evidenc, da ni bil obsojen zaradi kaznivega dejanja in da zoper njega ni bil vložen obtožni akt oziroma pravnomočna obtožnica za kaznivo dejanje, ki se preganja po uradni dolžnosti;
– potrdilo o nekaznovanosti, ki ni starejše od 30 dni od dneva oddaje vloge kandidata.

Več pa tukaj.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.