10:19, pon, 29. Jul

FOTO: Odziv Spara na pajka, na katerega je naletela kupka





V eni izmed trgovin v Mariboru, naj bi šlo za trgovino Spar, je bralka kupila banane, doma pa doživela šok, smo poročali pred nekaj dnevi.

Obrnili smo se na Spar, kjer so nam pojasnili: “Vse sadje in zelenjavo na naših policah večkrat dnevno pregledamo ter vršimo redno kontrolo nad kakovostjo in stanjem, zato je takih primerov zelo malo oz. jih prodajno osebje že prej odstrani.”

V nadaljevanju so zapisali: “Ker pa so banane med kupci zelo priljubljene, jih v trgovinah sproti dodajajo na police iz našega skladišča, kjer so spravljene v originalnih kartonih. Pri tem se včasih zaradi večjega povpraševanja zgodi, da zaposleni banan ne uspejo preložiti na podložene kartone na prodajni polici in ostanejo v originalnem kartonu, pri čemer je večja možnost za najdbo tovrstnih živali.”

Pojasnijo tudi, da sicer banane pred umestitvijo na police prepotujejo daljšo pot do Slovenije, kjer jih še zorijo, zato je res izjema, da kateri izmed takšnih ‘slepih potnikov’ pot preživi.

“Predvidevamo, da gre morda v tokratnem primeru celo za pajka slovenskega porekla, ki se je naselil v kartonsko škatlo z bananami,” dodajo in zaključijo: “Vaši bralki se za neprijetno izkušnjo opravičujemo.”

Če naletite na kaj, kar menite, da si zasluži pozornost, nam to lahko posredujete na info.bktv@gmail.com ali Facebook BK TV.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.