06:33, pon, 29. Jul

Umrl je Jasmin Stavros





Sporočamo žalostno vest. Jasmin Stavros je izgubil bitko z boleznijo.

Popularni pevec Jasmin Stavros je umrl za posledicami hude bolezni v 68. letu v bolnici za pljučne bolezni Jordanovac, so potrdili njegov menedžer Ljubo Šeperić in zdravniki KBC-a Zagreb. Boril se je z rakom, žal je zdaj bitko izgubil.

Svojo glasbeno pot je pravzaprav začel kot bobnar, nato pa je šel predvsem v pevske vode. Vedno pa je bil poznan po svojih profesionalnosti in tudi pripravljenosti na pogovor o vseh temah. Vedno je bil odkrit, tako je govoril tudi o svoji družini, ljubezni in nazadnje tudi o bolezni, ki ga je prizadela.

Jutarnji list je med prvimi objavil novico o Jasminovi smrti, dodali so še, da v življenju ni nikoli pozabil omeniti svoje soproge Žarke, ki je bila ljubezen njegovega življenja. Ob tem je rad dejal, da jo je v njegovo življenje poslal Bog.

Igral je v skupini More in živel kot glasbenik, ki je imel ogromno število koncertov na leto. Tudi letos je imel velike načrte, vse do takrat, ko je moral zaradi hudih bolečin v bolnišnico, kjer so nato odkrili, da ima raka.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.