12:15, ned, 28. Jul

Po pretresljivi smrti znanega režiserja in snemalca, prošnja za pomoč njegovi družini





Poročali smo, da je umrl Danijel Pohorec, med drugim producent oddaje Ujemi Sanje, režiser in snemalec, ki je vrsto let sodeloval s številnimi znanimi glasbeniki, ki jih je vest o njegovi smrti pretresla.

Voditeljica Edita Dežman Predan, ki je bila sicer tudi njegova dobra prijateljica, je pozvala ljudi, da pomagajo njegovi družini. “Usoda nam je vzela človeka, ki jeza vsakega izmed nas naredil vsaj enkrat nekaj dobrega, nam pomagal in bil vedno za akcijo.” 

V nadaljevanju je zapisala: “Danijel je s svojo oddajo Ujemi sanje pomagal mnogim tako ali drugače, zdaj njegova družina potrebuje vašo pomoč. Ker je potrebno poskrbeti za prevoz njegovih posmrtnih ostankov iz Srbije, kjer je umrl, v Slovenijo, organizirati pogreb, ki ga žal z minimalnimi prihodki in nepričakovim dogodkom njegova družina težko spelje sama, se obračamo na vas in vas prosimo za košček mozaika v tej težki celoti. “

V kolikor ste pripravljeni prispevati in tako pomagati njegovi družini se vam iskreno zahvaljujejo.

Denar lahko nakažete na:
Jasmina Pohorec
Sladki Vrh 5b
2214 Sladki Vrh
SI56 0410 7020 9043 860, Nova KBM s pripisom za Danijela

“Že v naprej hvala vsem za pomoč v imenu njegove družine in vseh nas, ki smo skupaj z njim ustvarjali oddajo Ujemi sanje.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.