15:26, ned, 7. Jul

Pevec skupine Joker out izginil iz družbenim omrežij, to je razlog





Na finalu 67. tekmovanja za pesem Evrovizije v Liverpoolu je minulo soboto slavila švedska pevka Loreen s pesmijo Tattoo, kot smo že poročali. Sledila je Finska s 526 točkami s pevcem po imenu Käärijä s pesmijo Cha Cha Cha. Slovenci Joker Out so si s 78 točkami zagotovili 21. mesto.

Dan po finalu se je slovenska delegacija vrnila v domovino, a na družbenim omrežjih oboževalci pogrešajo glavnega pevca skupine, Bojana Cvjetićanina. Sama skupina Joker out je na zgodbah družbenega omrežja povprašala svoje sledilce, če so kje videli Bojana.

Dobili so nekaj predlogov, na koncu pa so sami pojasnili, kaj se dogaja: “Resnica je, da je varno doma. Ampak ni pa njegov mobilni telefon, saj ga je namreč izgubil, tako da ne bo prisoten na družbenem omrežjih nekaj časa: Ampak. On pa je ok!”

VIR: Instagram zgodba

A danes se je oglasil tudi sam Bojan Cvjetićanin, ki se je oglasil na svojem profilu in zapisal: “Dobro jutro. Izgubil sem telefon na zabavi po finalu Evrovizije in sem imel res težavo priti do mojega Instagram računa. Hvala za vso ljubezen, ki mi jo pošiljate.”

VIR: Instagram zgodba

Skupina Joker out sicer letos decembra prihaja v Dvorano Tabor. Vstopnice si lahko zagotovite na tej povezavi.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.