19:16, petek, 27.09.2024
Maribor

Fantje naročili in pojedli, nato pa pobegnili

|
|

Na družbenih omrežjih je zaokrožila objava picerije PizzaBurger Point Bar, kjer so fantje pojedli naročeno, nato pa pobegnili.

Objavljamo jo v celoti, nelektorirano:

“Včeraj so pri nas v večernih urah jedli trije mlajši fantje, pojedli kar je na računu in pobegnili z vozilom BMW registersko KP – FH 994 sivoplave barve. Ko so videli, da je za njimi pohitela naša natakarica, (zelo vitke postave s premalo kilogrami, da bi te preplašila), so zavili kar v nasprotno smer in zapeljali čez rdečo luč na dvopasovno cesto tukaj na Mariborski… a prepočasi, da bi spregledala registersko.

3 minute za tem, pa so se k nam na malico pripeljali policist, katerim seveda nismo podali prijave, smo pa povedali za objestno, nevarno vožnjo in so si tudi oni zabeležili podatke, jih sporočili drugim patruljam, da bodo pozorni na takšno zelo izstopajoče vozilo z izstopajočo registersko KP, na Celjskem območju.

Že cel dan se sprašujemo ali je cela situacija smešna ali žalostna? In kako naj pridemo do očeta, ki kupi svojemu sinu takšen avto, da bi mu svetovali, da bi dal sinu še za kakšno malico.

Hkrati pa smo hvaležni svojim staršem, da so si vzeli čas in nas naučili živeti kot se spodobi.”

Deli z ostalimi:

Druge novice

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Anketa

Ali bi se odločil/a za selitev v drugo državo zaradi boljše zaposlitvene priložnosti?

Loading ... Loading ...