09:31, ned, 7. Jul

Danes v Sloveniji 100 superšportnih avtomobilov





V četrtek sredi dneva bo v Ljubljano spet pripeljal atraktivni Gumball 3000, ki s seboj prinaša okrog sto superšportnih avtomobilov. Med potjo iz Benetk proti Budimpešti se bodo ustavili na ljubljanskem gradu.

Iz Italije v Slovenijo

Gumball 3000 se letos vrača na evropska tla, začel se je na Škotskem, od tam pa se je karavana peljala proti Londonu, Bruggesu, Amsterdamu, prečkala je Alpe in se pripeljala do Benetk. Včeraj so svojo pot imeli čez Italijo, danes zjutraj pa se bodo napotili proti Ljubljani, kjer jih čaka postanek pred vožnjo do Budimpešte na Madžarskem.

V Ljubljani lahko avtomobile v pričakujejo od 11. ure naprej na ljubljanskem Gradu, kjer jih bo čakalo kosilo v restavraciji Strelec. Okoli druge uri se bodo s 100 prestižnimi vozili odpeljali naprej proti Madžarski. Še prej pa bodo vozila na ogled oboževalcem.

Na ljubljanskem gradu danes prestižna vozila 

Avtomobili bodo parkirani na gradu od 11. ure dopoldne, da bodo obiskovalci lahko brezplačno uživali lahko uživala v ogledu teh prestižnih vozil.  Na spletni strani navajajo, da navijačem priporočajo, da dogodek obiščejo peš ali z gondolo, saj bodo superšportniki zapolnili grajsko parkirišče in javno parkiranje ne bo možno.

Med vozili bodo številne prestižne znamke, kot so Ferrari, Lamborghini, Porsche, Bugatti, Bentley, McLaren, Mercdes in še mnogi drugi. Sledil bo še zadnji del poti preko Splita do Črne Gore.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.