04:30, pon, 29. Jul

FOTO: V Majšperku župan sprejel minimaturante





Včeraj je v Majšperku potekal poseben dogodek za minimaturante, saj jih je sprejel župan Sašo Kodrič. Vzdušje je bilo polno navdušenja in veselja, ko so se vrtčevski otroci iz vrtca v Majšperku ter iz obeh podružnic v Stopercah in na Ptujski gori zbrali v KPC Majšperk.

Najprej so otroci zapeli in zaplesali, nato pa je je sledil nekoliko bolj uraden del. Župan je minimaturante popeljal skozi občinske prostore, kjer so imeli priložnost spoznati prostore občine in delo v sejni sobi. Otroci so bili navdušeni nad tem, da so lahko stopili v prostor, kjer se sprejemajo pomembne odločitve za njihov kraj.

V prijetnem in sproščenem vzdušju so se miniaturanti pogovarjali z županom in delili svoje vtise. Župan je prisluhnil njihovim zanimivim zgodbam in se z njimi nasmejal ob njihovih prisrčnih vprašanjih.

Na koncu je sledilo sladko presenečenje za otroke – sladoled. Župan je poskrbel, da so vsi minimaturanti prejeli sladoled, ki so ga več kot razveselili. Župan je izkazal svojo podporo in navdušenje nad mladimi generacijami ter izrazil željo, da bodo vsi minimaturanti nadaljevali svojo šolsko pot z enako vnemo in uspehom.

Sprejem minimaturantov je tako postal nepozaben dogodek, ki bo ostal zapisan v spominu otrok. S svojo gesto je župan spodbudil in motiviral minimaturante, da nadaljujejo svojo izobraževalno pot ter si prizadevajo za nove dosežke in uspehe.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.