07:20, ned, 7. Jul

Jasmina išče svojo sestro: “Preprosto čutim, da je nekje”





Na družbenih omrežjih se je oglasila Jasmina, ki išče sestro dvojčico.

“Tudi jaz iščem svojo sestro dvojčico. Rojeni sva 27.3.1987 v Mariboru”

“Mami je rodila z carskim rezom, ko se je prebudila iz narkoze so ji zdravniki in medicinske sestre rekle, da sem preživela samo jaz, druga naj bi bila mrtvorojena, kljub temu, da sva obe bile zdrave do dneva poroda. Mami je bilo rečeno, da bolje tako, ker bi druga bila invalid in naj bo srečna da ima vsaj eno,” zapišejo v uvodu.

“Marsikomu se bo porodilo vprašanje: zakaj po toliko letih? Preprosto zato, ker je preveč zbrke med dokumenti. Zato, ker preprosto čutim, da je nekje.”

“Največjo moč mi daje pa to, da sta moja starša mene videla v nakupovalnem centru v Mariboru, ko sem bila stara 4-leta (jaz sem takrat bila v varstvu pri babici in dedku). V mojih 36-letih ste me moji prijatelji velikokrat poklicali in rekli, da ste me videli, ampak po opisu sodeč nisem bila jaz takrat v tistem času tam, kjer bi me naj videli,” zapiše.

“Tudi gospod (mislim da je šofer kamiona), ki me je ogovoril pred tremi meseci na Marche Tepanje, da sem ena punca iz Srbije. Če se najdete v opisu, prosim kontaktirajte me. Torej, če vidite kakšno slično meni… javite mi! Naj bi bile enojajčni dvojčici (tako so govorili do poroda zdravniki) v izvidih pa je zavedeno, da sva dvojajčni.
Hvala za delitve in pomoč,” zaključi.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.