06:28, tor, 30. Jul

FOTO: Podrobnosti prometne nesreče na podravski avtocesti, poškodovane tri osebe, tudi otrok





Včeraj popoldne so policisti na avtocesti A4, izven naselja Hajdina, v smeri proti Ptuju, obravnavali prometno nesrečo II. kategorije, do katere je prišlo na avtocesti A4.

“45-letnik voznik osebnega avtomobila je, po doslej zbranih informacijah zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo, trčil v zaščitno varnostno ograjo, nato je vozilo zaneslo tako, da je trčil še v osebni avtomobil druge voznice s sopotnikom (otrokom). Vsi trije udeleženci so bili odpeljani v bolnišnico,” so sporočili iz PU Maribor.

Odvzeli so mu vozniško dovoljenje, še pa zbirajo obvestila

Preizkus alkoholiziranosti je pokazal, da je moški vozil pod vplivom alkohola (1,28 mg/l alkohola v izdihanem zraku): “Vozniku je bilo odvzeto vozniško dovoljenje, policisti pa nadaljujejo z zbiranjem obvestil v smeri suma storitve kaznivega dejanja povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti.”

O omenjeni nesreči poroča tudi Uprava za zaščito in reševanje RS: “Ob 17.33 sta na avtocesti Maribor–Gruškovje, pri izvozu Hajdina, trčili osebni vozili. Gasilci PGD Ptuj so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja, nevtralizirali iztekle motorne tekočine in pomagali reševalcem, policiji in vlečni službi. Reševalci NMP Ptuj so oskrbeli tri poškodovane osebe.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.