06:19, tor, 30. Jul

Grozljivka na Hrvaškem: Slovenec se je samozadovoljeval pred sedemletno deklico, gre za obsojenega pedofila





Kot neuradno navaja Dubrovniški glasnik, je Slovenec deklici sledil do stranišča kampa v Orebiću. Tam se je pred njo začel samozadovoljevati, kar je videla dekličina mati in ga prijavila.

Zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja poteševanja poželenja pred otrokom, mlajšim od 15 let, so na Pelješcu prijeli slovenskega državljana, kuharja (31) iz Domžal, mu odvzeli prostost in ga privedli k dežurni preiskovalni sodnici Županijskega sodišča v Dubrovniku, piše Dubrovniški glasnik.

Deklica je v kampu bivala s starši 

To je za njihov medij potrdil tiskovni predstavnik Županijskega sodišča v Dubrovniku, preiskovalni sodnik Pero Miloglav, in navedel, da je osumljenec zločin zagrešil v enem od kampov v Orebiću. Oškodovanka je deklica iz Poljske, stara le  7 let. Deklica je v omenjenem kampu s starši bivala kot gostja, slovenski kuhar naj bi bil tam z družinskimi člani.

Podobno kaznivo dejanje je že storil v Sloveniji 

Po prijetju je preiskovalni sodnik za tujega državljana, osumljenega pedofilije, odredil pripor do 30 dni zaradi nevarnosti pobega in morebitne ponovitve enakega kaznivega dejanja. Razlog za preiskovalni pripor je tudi dejstvo, da je bil aretirani kuhar po podatkih iz sodnega spisa za isto kaznivo dejanje že obsojen v Sloveniji, kjer je prestal pravnomočno kazen enega leta in pol zapora, še navaja Dubrovniški glasnik.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.