06:21, sob, 6. Jul

FOTO: Elektro Maribor v sodelovanju s šolami podelil priznanja najboljšim dijakom





Družba Elektro Maribor je letos v že dvanajsto leto zapored podelila nagrade najboljšim dijakom srednjih elektro šol, ki se nahajajo na distribucijskem območju družbe.

Spodbujanje kakovosti in doseganja vrhunskih rezultatov v izobraževanju sta cilja povezovanja med srednjimi elektro šolami in družbo Elektro Maribor.

Že več let zapored spodbujajo odličnost v sistemu izobraževanja

Družba Elektro Maribor zato že dvanajst let spodbuja odličnost v sistemu izobraževanja. Skupaj s srednjimi elektro šolami na distribucijskem območju družbe Elektro Maribor, ki se nahaja v Severovzhodni Sloveniji, družba tako nagrajuje najboljše dijake za njihove šolske in obšolske dosežke.

Ob zaključku srednješolskega izobraževanja in ob doseženih uspehih vsem nagrajencem iz Elektra Maribor vsem iskreno čestitajo: “Naša želja in poslanica zanje pa je, da si bodo tudi v prihodnje prizadevali za vrhunske rezultate in da jih bosta kakovost in radovednost spremljali in motivirali tudi pri nadaljnjih izzivih, s katerimi se bodo soočali.”

Dijaki SPTŠ Murska Sobota, VIR: Elektro Maribor

Dijakom Srednje poklicne in tehniške šole Murska Sobota so priznanja podelili ravnatelj SPŠT Murska Sobota Ludvik Sukič in direktor območne enote Murska Sobota Uroš Kolarič.

Najboljši dijaki v preteklem šolskem letu na Srednji poklicni in tehniški šoli Murska Sobota, elektro smeri, so Grega Vrzel, Rok Matko in Nik Novak.

Dijaki SEŠ Ptuj, VIR: Elektro Maribor

Dijakom Srednje elektro šole Ptuj sta priznanja podelila Rajko Fajt, ravnatelj Šolskega centra Ptuj in Tatjana Vogrinec Burgar, direktorica projektov v družbi Elektro Maribor.

Najboljši dijaki v preteklem šolskem letu na Srednji elektro šoli Ptuj so Marsel Novak, Timotej Šuen in Teo Strelec.

Dijaki SERŠ Maribor, VIR: Elektro Maribor

Dijakom Srednje elektro-računalniške šole Maribor je priznanja podelila ravnateljica Irena Srša Žnidarič in Andrej Dolšak, direktor področja storitev v družbi Elektro Maribor.

Najboljši dijaki v preteklem šolskem letu na Srednji elektro-računalniški šoli Maribor so Nejc Drobnič, Matic Vernik in Jernej Horvat.

Najboljši dijak je prejel zlati znak odličnosti in nagrado v višini 300 €, drugouvrščeni srebrni znak odličnosti in nagrado v višini 200 €, tretjeuvrščeni pa bronasti znak odličnosti in nagrado v višini 100 €.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.