22:15, sob, 27. Jul

Preverite, ali ste med tistimi, ki jim bo julij prinesel velike spremembe





Julij je mesec, v katerem se velikokrat zgodi več sprememmb tako pri delu, družinskem življenju kot tudi v ljubezni. Komu pa bo letošnji julij bolj naklonjen in kdo bo doživel velik spremembe?

Julij je že zaradi tega, ker je prvi počitniški mesec, lahko precej usoden za tiste, ki že dlje časa čakajo, da imeli dovolj energije, volje in časa, da se lotijo sprememb v svojem življenju. Spremembe pa včasih pridejo same od sebe, spodbujene iz zunanjega sveta. Ljudje, ki so rojeni v določenih horoskopskih znamenjih, se lahko že sedaj, na začetku julija, kar pošteno pripravijo na to, da se bo nekaj zgodilo ali pa celo dogajalo ves mesec. Dobro je biti pripravljen in sprejeti pozitivne spremembe brez strahu. Pa tudi, da smo pripravljeni na slabo, ki se ga nato znamo boljše ubraniti ali pa pustiti ob strani in manj neobremenjeno stopiti naprej, v svetlo prihodnost.

Julij lahko, ker je prvi poletni, počitniški in bolj sproščeni mesec, vpliva na to, da se marsikdo znajde na prelomnici v ljubezni, osebnemu razvoju, družini, službi, karieri. Kar pet horoskopskih znamenj je takih, ki lahko prav v tem mesecu doživijo take prelomnice, so zapisali na portalu Index.

Ovni lahko pripravijo kovčke

Ovne lahko v tem mesecu pričaka tisto, na kar so se dlje časa pripravljali, upali, da se bo zgodilo, ali pa jih sprememba celo popolnoma preseneti. Pa vendar – če so do zdaj znali brati znamenja za spremembe, bo presenečenje manjše, kajne? Pripravijo lahko kovčke, saj lahko doživijo pomembno potovanje, lahko se selijo, dobijo novo službo ali pa se rodi nova ljubezen. In če za vse to velja, da so pozitivne spremembe, znajo vseeno marsikoga, ki bi bil rajši v mirnem pristanu, kar pretresti. A pogumno naprej.

Device naj bodo pripravljene na nov pogled na svet

Prvi poletni mesec bo Devicam prinesel veliko. Predvsem v tem, da bodo drugače razmišljale, spremenile pogled na svet. Zaradi tega lahko vidijo tisto, kar so imele pred nosom, zdaj nenadoma čisto drugače. Če so prej bile osredotočene na ovire, bodo zdaj videle ne samo pasti, ampak tudi rešitve, izzive. Mirno se lahko prepustijo in doživijo lepše poletje, polno pričakovanj, da je svet na njihovi strani. Pa tudi čistiti jim ne bo treba ves čas, naj se prepustijo, naj uživajo. Tudi v spremembah, ki jim zagotovo prihajajo naproti.

Tehtnice bo doživela spremembe v odnosih

Tehtnice so tiste, ki velikokrat tehtajo vse, od kariere, odnosov, celo v trgovini, ali bodo kupile eno ali drugo stvar. Ob tem pa iščejo ravnovesje, tisto, kar bo njihovo tehtnico postavilo na sredo, ne pa vleklo na eno ali drugo stran. In zdaj, julija se jim lahko zgodi ravno to, da se jih tehtnica zamaje. Mogoče se bodo počutile v vmesnem času nekoliko negotovo, ker ne bodo takoj videle, ali naj gredo v eno ali v drugo smer. A zagotovo bodo v njihova življenja prišli novi ljudje, nove priložnosti, spremembe v odnosih, ki jih že negujejo.

Škorpijoni bodo šteli finance

Škorpijoni so znani po tem, da so močna znamenja, ki znajo riniti naprej in naprej, dokler ne pridejo do cilja. Julij jim bo, predvsem na finančnem področju, prinesel rezultate njihovega dela, njihove odločitve, da zamenjajo službo ali preusmerijo kariero. Prav tako bo zdaj čas, da se vidi, kako dobre so njihove naložbe. Zgodi se lahko, da bodo rešeni tudi kakšni postopki dedovanja, ki bodo prav njim pokazali, da je žep lahko globlji in bolj poln. Če so bili prejšnje mesece modri, se jim bo trud obrestoval tudi na drugih področjih.

Ribe se bodo prebudile

Ribe so tiste, ki se bodo ta mesec prebudile. Čeprav velja, da so, tako kot je v morju veliko različnih rib, tudi Ribe po horoskopu med seboj različne, imajo nekaj skupnih lastnosti. Znajo biti globoko čustvene in duhovne. In ta mesec bo to še posebej vidno. Lahko se jim namreč zgodi, da bodo doživele spremembe, ki bodo spremenile njihov pogled na svet in tudi njihovo dojemanje same sebe. Čas je torej za spremembe, na katere naj bodo pripravljene. Sicer pa, spremembe lahko pridejo postopoma, lahko pa naenkrat.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.