22:32, sob, 27. Jul

Kako lahko najboljše izkoristite ta vikend?





Ta vikend bo za marsikoga zelo zanimiv, saj je poln dogajanja. Kaj to pomeni za posamezna astrološka znamenja, pa je razvidno iz napovedi za vsako znamenje posebej.

Tako sobota kot nedelja bosta marsikomu prinesli veliko dobrega in zanimivega, le izkoristiti bo moral to. Na portalu Index so tako pripravili napoved za vsako znamenje posebej, mi pa smo pogledali še malo naprej.

Oven
Izkoristite vikend za sprostitev, saj je prav temu namenjen. Poletje je, zato si privoščite tudi lenobno razpoloženje. Naj vas ne bo strah vzeti si časa zase. To pa naredite tako, kot vam najbolj ustreza. Ali z dolgim sprehodom v naravi, ogledom filma, poležavanjem na obali, ali pa s sproščujočo kopeljo. Lahko se spomnite tudi na tiste, ki ste jih v zadnjem času zanemarili. Namenite jim znak pozornosti, mogoče boste lahko kmalu skupaj uživali.

Bik
Vzemite si čas za druženje s tistimi, ki so vam blizu. Skupaj z družino in/ali prijatelji lahko organizate piknik na prostem, se igrate kake družabne in športne igre, ali pa pojdite v kako športno dvorano, če vreme ne bo po vašem okusu. Povežite se s tistimi, ki jih imate radi, in skupaj preživite čim več časa v sproščenem vzdušju, pri tem pa ne pozabite, da ste lahko aktivni, nikar ne poležavajte na kavču. Zato bo še prišel čas.

Dvojčka
Že dolgo čakate na prosti čas, v katerem bi bili radi ustvarjalni. Ta vikend bo ravno pravi za to. Lotite se starega hobija ali pa začnite novega, ne bo vam žal. Lahko pišete, celo z roko, ne na računalnik, lahko kaj naslikate ali pa se s fotoaparatom odpravite na izlet in fotografirate. Lahko bi tudi kaj spletli, zlepili, risali ali kaj drugega, kar vas veseli. Tudi kako zbirko znamk uredite ali kaj drugega. Ali pa se lotite origamija. Izdelke lahko nato tudi ponosno pokažete.

Rak
Se počutite tako, da bi bili rajši sami ta vikend? Nič hudega, saj lahko ostanete doma ali pa si omislite samo manjšo družbo. Doma pa lahko najprej generalno čistite ali pa se lotite obnove posameznega prostora, mogoče samo omare, okna. Če pa bi radi ustvarili kako novo jed, pa se lahko vržete tudi v kuhinjo za štedilnik in preverjate, katere jedi bi bile zdaj najboljše. Mogoče ste hoteli zdaj narediti kak nov kos pohištva ali pa prebarvati stare letve. Veselo na delo.

Lev
Nagnjeni ste k dogodivščinam na prostem. Za vas bo ta vikend pravi za to. Pojdite ven, v naravo, v park, lahko do morja, jezera in tam raziskujte. Če ste bolj za gore, pa pojdite tja in si obujte prave planinske čevlje. Take, ki so vam prav in ki vas ne bodo ožulili, ko boste planinarili. Uživajte, privoščite si, lahko greste sami ali v družbi. Čeprav, saj veste, tudi če greste sami, se boste kaj hitro znašli v družbi. Ne bo vam žal.

Devica
Če si do zdaj niste vzeli dovolj časa za načrtovanje in organizacijo dopusta, počitka, dela, izleta ali česa drugega, je ta vikend pravšnji za to. Razmislite, kaj si želite, katere cilje imate, jim sledite ali ne. Naredite načrt, kako jih boste dosegli. In tudi kdaj. Pa zaradi tega se vam ni treba cel vikend osamiti in ždeti za mizo med razmišljanjem. Ta vikend imate lahko vse. Družbo in načrtovanje, le dobro si načrtujte čas, pa vam bo uspelo.

Tehtnica
Ta vikend si vzemite čas za ljubezen. Oba dneva sta  kot nalašč za trenutke, ki jih podarite ljubljeni osebi.  Uživajta skupaj, privoščita si, imejta se lepo. Ustvarita lepe, nepozabne trenutke, ki si jih bosta za vedno zapomnila.  Premislite, kaj najraje skupaj počneta in si to tudi privoščita. Življenje je prekratko, da bi predolgo razmišljai, tehtali in iskali. Prepustite se.

Škorpijon
Ves čas se ženete in ženete. Zdaj pa je prišel čas, ko ste lahko sami s sabo in svojimi mislimi. Tistimi, ki vam pomagajo do cilja, ne pa bremenilnimi. Čas je za introspekcijo, za razmišljanje, za meditacijo. Ta naj bo taka, da vam pomaga, ne pa prisiljena. Nič ni narobe, če boste naredili tudi nekaj vaj za povezovanje s samim seboj, npr . jogo ali kaj drugega, s čimer boste raztegnili telo in raztegnili misli.

Strelec
Vzemite si nekaj prostega časa in ga izkoristite za potovanje ali pa vsaj krajši izlet. Dolgo potovanje je tako in tako še pred vami. Zdaj pa uživajte, pojdite tja, kjer še niste bili in si oglejte, kaj vse je tam. Uživajte v novih izkušnjah, te vam bodo prinesle tudi nove ljudi v vaše življenje. Take, ta prave. Saj znate sicer ločiti med tistimi, ki so za vas v redu, in drugimi. Le spomniti vas je treba včasih. Pa ne pozabite koga, ki ga že dolgo niste slišali, tudi poklicati.

Kozorog
Že nekaj časa razmišljate o napredovanju na delovnem mestu. Zdaj je priložnost, da se to zgodi. Čez vikend razmislite, katere možnosti imate za izobraževanje ali usposabljanje, naredite prvi korak k temu, da vam bo uspelo. Res da je vikend načeloma dela prost, a vzemite si čas, da pregledate vse možnosti, ki jih imate. Morate še dokončati šolo? Preverite, kako in kje.

Vodnar
Ta vikend je pri vas namenjen za družbo, za akcijo, za druženje in aktivno preživljanja časa. Ne čepite doma, ampak se odpravite ven z dobrim namenom. S prijatelji ali sami se udeležite preko kakega društva aktivnosti, ki ne bodo pomagale samo vam preživeti nekaj prostega časa, ampak vam bodo omogočile, da se boste udejstvovali v dejavnostih, v katerih ste dobri in v katerih se boste izkazali tudi v novi družbi. Ves vikend ste lahko tudi dobrodelni, kot znate biti. Priključite se prostovoljcem.

Ribi
Čas je, da se sprostite. To lahko naredite pravzaprav zelo preprosto. Ni vam treba v veliko gnečo, ampak si vzemite čas zase. Pobrskajte po dobri knjigi in jo preberite. Privoščite si poslušanje dobre glasbe. Poiščite film, ki ste si ga že nekaj časa želeli ogledati. Ravno zdaj je čas za to. Na prvem mestu pa si res vzemite čas za sprostitev. Še prehitro se bo spet vse nabralo. Zato uživajte zdaj in si napolnite dušo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.