06:26, tor, 30. Jul

33-letnik razkosal svoje dekle





V Beogradu so v stanovanju 33-letnega moškega našli dele razkosanega trupla 18-letnega dekleta.

Srbski lokalni mediji poročajo, da gre za 18-letno dekle Noa Milivojev, ki so jo pogrešali že nekaj tednov. Moškega, ki je živel v stanovanju, kjer so našli njeno truplo, so aretirali, gre za njenega fanta, poročajo na portalu 24ur. Moški je dejanje priznal. Mati žrtve in preiskovalci so navedli, da je moški alkoholik in odvisen od narkotikov, nasilen. Sestra žrtve pa je dejala, da je bila Noa nežno dekle, ki je bila v tega moškega zaljubljena, k njemu je prihajala in od njega bežala ter postala odvisnica tudi sama.

Policija je storilca večkrat zaslišala, še poročajo mediji, ko pa so mu rekli, da so sosedje povedali, da je nosil iz stanovanja črne vreče, je dajal protislovne izjave. Izbruhnil je in priznal, da jo je ubil, še pišejo na portalu, in da ne ve, kako in kdaj se je to zgodilo.

Po novici o umoru dekleta so se aktivisti LGBTI skupnosti ter aktivisti za zaščito človekovih pravic in pravic žensk sinoči zbrali v centru Beograda in tam prižgali sveče, položili rože in mavrične zastave. Nek mladenič naj bi potem, ko so odšli, prišel na trg in vse razmetal, ob tem pa imel še pomoč drugih. Skoraj 30 organizacij civilne družbe v Srbiji zahteva najstrožjo kazen za morilca, še poroča portal 24ur.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.