06:36, tor, 23. Jul

Če ste se zaljubili v te ljudi, boste potrebovali veliko dozo potrpljenja





Ljudje smo si različni tudi pri izkazovanju ljubezni, ne samo pri značajih. Pri nekaterih astroloških znamenjih pa se zdi, da bi morali pri njih imeti poleg velike ljubezni tudi veliko potrpežljivosti, saj imajo takšne lastnosti, da boste potrpežljivost nujno potrebovali.

Ljubezen ima več oblik in se lahko izraža na več načinov. In ko se zaljubimo v nekoga, lahko v zvezi dobimo tudi tisto, česar si mogoče nismo želeli. Že samo zaradi tega, ker je sama ljubezen lahko prijetna ali pa vznemirljiva, mirna ali pa divja, zabavna ali pa zelo monotona, polna izzivov ali pa skorajda enolična. V razmerje pač vstopata dva različna človeka, pri tem pa se lahko zgodi, da sta skupaj, ker sta si podobna, ali pa zato, ker sta si nasprotna.

In takrat vstopi v ospredje še razumevanje drug drugega. In pri tem vam lahko pomaga tudi to, da veste, kakšen je lahko človek glede na to, v katerem astrološkem znamenju je rojen. Na portalu Index so izpostavili tri astrološka znamenje, pri katerih boste definitivno morali imeti tudi obilico potrpljenja, saj so v primerjavi z drugimi kar drugačni, nenavadni. In da boste lažje pluli skupaj na barki ljubezni tudi po razburkanih morjih, je dobro vedeti vsaj malo o njih in njihovemu razmišljanju. Tega namreč vedno ne pokažejo na prvo žogo. Gre za Škorpijone, Device in Vodnarje.

Škorpijon

Škorpijoni so skrivnostni in intenzivni, aktivni in skoraj povsod prisotni, saj imajo izredno močno energijo, ki jo lahko takoj začutite v prostoru, tudi če niste čisto zraven Škorpijona. Značaj imajo običajno zelo močan, znajo se izražati tudi zelo močno, odločno. A hkrati nočejo pokazati, da so ranljivi, saj se bojijo, da bodo v zvezi potegnili krajšo. Ta strahec pač skrivajo in ga kažejo drugače. Povrh vsega pa so še skoraj obsesivni, marsikdo tudi posestniški in ljubosumen. Velikokrat so nagnjeni k skrivnostnosti. In če hočete z njimi imeti odkrito, transparentno komunikacijo, bo to velik izziv. Nadenite si plašč potrpežljivosti in razumevanja ter izberite pravo strategijo, da se vam bo Škorpijon odprl, zaupal vam in sebi ter pokazal, da zna biti tudi ranljiv in nežen. A ne pozabite še na nekaj. Škorpijoni so še mnogo več, veljajo namreč za najbolj strastne v vsem Zodiaku. In tega jim nikar ne spodsekajte. Ljubezen z njimi pa je, pravijo pri Indexu, polna izzivov na eni strani, na drugi strani pa je lahko izjemno izpolnjujoča.

Devica

Če iščete nekoga, ki bo za vsako mero iskal popolnost in v vsakem primeru stremel k njej, si izberite Devico. A to, da se trudi pri tem, pomeni na drugi strani tudi, da je s tem obremenjena in da zelo težko popusti in vidi drugače. Vse mora biti na svojem mestu, sicer postane zelo kritična, tako in tako pa gleda na vsako podrobnost. Pri tem se lahko tako zelo izgubi, da ne vidi tega, da drugi niso taki, da si tega ne želijo. Devica zato včasih kar pozabi, da bi se lahko zabavala, bila sproščena, spontana, saj mora biti vse, do zadnje podrobnosti na svojem mestu. Zaradi tega morate izbrati, če želite z njo na zabavo, kaj dovolj zanimivega zanjo. Da se bo zamotila in hkrati počutila dovolj dobro tudi tam, kjer ne bo vse popolno. Da bo upala zamahniti z roko in reči, da ji je vseeno za pogrinjek ali za kaj drugega večjega. A ne pozabite, Device so tudi zelo zveste, marljive in pametne. Pri Indexu pravijo, da če jo ujamete in razumete, boste imeli ljubezen Device, ki je ena od najbolj stabilnih in najbolj nagrajenih.

Vodnar

Vodnarji veljajo za neujemljive, ampak samo zaradi tega, ker se jih ne razume prav. Res je, radi imajo svobodo, ampak gre za občutek, ki ga lahko imajo tudi v zelo trdni zvezi. Vodnarji so svobodnega duha, originalni in velikokrat popolnoma nekonvencionalni, pravijo pri Indexu. In to so lastnosti, ki ji marsikdo občuduje, a ravno zaradi njih potrebujete potrpljenje in razumevanje. Nekateri menijo, da so Vodnarji hladni in distancirani, a ni tako. Oni preučujejo situacijo, prostor in ljudi okoli sebe – kar znajo narediti precej hitro. Potem pa vedo, kako z vami. In če boste vedeli vi, kako z njimi, boste zadeli loterijo. Včasih se lahko zazdi, da se ne ukvarjajo z vami, ker so se poglobili v svetovne probleme, ki jih tudi skušajo rešiti. A verjemite, da skrbijo tudi za vas. In če ste sami nagnjeni k neodvisnosti, vas bodo občudovali. A bili tudi veseli, da lahko pri vas izrazijo skrb za vas, materinski, očetovski čut, prijateljsko navezo. Ja, za zvezo z Vodnarjem potrebujete potrpežljivost, a njihovi edinstvenost in originalnost vam bosta prinesli izredno zanimive in vznemirljive trenutke v zvezi.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.