01:18, ned, 7. Jul

FOTO: Zamaskiran požigalec podtaknil požar na objektu iz slovenskega resničnostnega šova





Na Dolenjskem je zgorel objekt, ki je sicer del prizorišča snemanja resničnostnega šova Kmetija. Potrjeno je, da je požar bil podtaknjen, zamaskiranega požigalca so ujele varnostne kamere.

Varnostne kamere so ujeli osebo, ki je vstopila v objekt in z gorečim predmetom v rokah pokleknil in dal predmet na tla, poročajo na portalu Metropolitan, oseba je nato stopila še v kot sobe, kjer je bilo leseno pohištvo in tam prav tako podtaknila požar. Po posnetkih sodeč gre za moškega, ki je po tem, ko se je ogenj razširil, zapustil objekt, poročajo na 24ur.com. Čeprav je bil moški viden na posnetkih nadzornih kamer, pa ga policija še ni ujela.

Poškodovanih k sreči ni bilo, škoda pa je velikanska

Policisti PU Ljubljana so bili o požaru obveščeni nekaj po eni uri ponoči. Požar so gasili tudi gasilci iz PGD Muljava. Policisti pa so kasneje sporočili, da so po ogledu kraja in zbiranjem obvestil ugotovili, da je neznana oseba podtaknila požar in naredila za nekaj deset tisoč evrov škode. Zaenkrat je znano to, da v samem požaru ni bil nihče poškodovan. Preiskava pa še poteka.

Dogodek obsojajo

Na portalu 24ur.com so še sporočili, da POP TV strogo obsoja kakršno koli kaznivo dejanje. Ustvarjalci resničnostnega šova pa so še zapisali, da jim je žal, da je prišlo do tega dogodka. A da se že pripravljajo na novo sezono.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.