10:21, ned, 28. Jul

Lepa gesta: Terme Olimia z donacijo gasilcem, ki so pogasili požar v Aqualuni





Terme Olimia bodo nakazale donacijo prostovoljnim gasilskim društvom, ki so gasila požar, ki je v soboto izbruhnil v Aqualuni.

Po sobotnem požaru v Termalnem parku Aqualuna se razmere v termalnem parku počasi stabilizirajo. Poškodovani prostori so že pripravljeni na sanacijo, kmalu pa bosta začela obratovati tudi gostinska lokala pod prizoriščem požara, so sporočili iz podjetja Terme Olimia, ter jih povzemajo pri N1 Slovenija.

Nakazali bode več tisočakov

Kot so še dejali, bodo v zahvalo gasilskim društvom, ki so pomagala pri gašenju požara ter preprečevanju še večje škode, v prihodnjih dneh razdelili donacijo v višini 7.000 evrov skupaj s 140 brezplačnimi vstopnicami za kopanje v Termalnem parku Aqualuna.

V intervenciji so sodelovala prostovoljna gasilska društva: PGD Pristava pri Mestinju, PGD Podčetrtek, PGD Imeno, PGD Sela Verače Virštanj, PGD Zibika, PGD Mestinje, PGD Kristan Vrh, PGD Šmarje pri Jelšah in PGD Šentvid pri Grobelnem, društvo PGD Polje ob Sotli pa je bilo v pripravljenosti. Terme Olimia se jim bodo zahvalile z donacijo.

Podjetje še sporoča, navaja N1, da bo vsem obiskovalcem, ki so na dan požara vstopnice kupili po 13. uri, na podlagi predloženega računa podarilo ustrezno število brezplačnih vstopnic za ponovni obisk. Do povračila brezplačnih vstopnic lahko pridejo, če do 21. julija na elektronski naslov barbara.cer@terme-olimia.com pošljejo sliko računa, ki so ga prejeli ob nakupu vstopnic, ter dodajo svoj naslov, na katerega jim bodo vstopnice poslali.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.