22:24, sob, 27. Jul

Prisegajo na to, da je treba uživati v življenju. Pridružite se jim





V življenju lahko večkrat opazimo, da so nekateri ljudje prav nagnjeni k temu, da bi čim bolj uživali. Da bi ujeli trenutek, izkoristili dan, dobro jedli, počivali, se zabavali, uživali v umetnosti, lepoti in še s čim. Kar jim je pač bližje. Ste med njimi?

Neverjetno je, kako so nekateri na eni strani, drugi si tega želijo, pa ne vedo, kako to doseči. Tretji bi delali, da bi lahko uživali. Četrti uživajo, namesto da bi delali. Razprave o tem, da naj človek uživa življenje in v življenju, so stare kot samo človeštvo. Medtem ko nekaterim uspeva, da jim ni treba veliko delati, ampak predvsem uživati, drugi večinoma delajo in si vzamejo čas za drobne in večje užitke po svoji meri. Nekateri pa prisegajo na zlato sredino, v kateri si po svoje privoščijo.

Vir: Pixabay.com

In katera astrološka znamenja so tista, ki so bolj nagnjena k užitku? Na portalu Index pravijo, da so to Biki, Levi in Tehtnice. Za Leve lahko rečemo, da je to precej očitno, za Bike mogoče kdaj nenavadno, a le pomislimo, da si radi privoščijo in si vzamejo čas za to. Tehtnice pa, potem ko pretehtajo, vedo, da se je treba prepustiti, konec koncev jim vlada Venera.

Vir: Pixabay.com

Bik
Bika boste zalotili pri uživanju v čutnih zadevah, pravijo na portalu Index. To pomeni, da si bodo znali privoščiti odličen gurmanski obrok. Kosilo ali večerjo bodo kar sami naredili, saj vendarle vedo, kako se pripravi nekaj dobrega za pod zob. Tudi pri vinu, pivu ali drugih pijačah bodo za tiste, ki so jim boljše. In ja, tudi na kavču bodo znali dati vse od sebe in prav uživaško zaspati. In nikar ne stopite med Bike in njihove užitke, ker vas bodo dali na stran. Rajši se jim pridružite.

Lev
Levi so kralji živali in znajo tudi po kraljevsko uživati. Radi imajo luksuz, udobje, ugodje. Pa tudi dobro zabavo. Pri njih boste našli tudi bleščice in ves ostali sijaj, ki bo kazal na to, da so ravno prišli z zabave ali pa ravno na zabavo odhajajo. Če nameravate biti z Levi, se pripravite na to, da se boste znašli tudi na kakem potovanju. Ker pač je treba uživati tudi v tem, da potuješ, raziskuješ, hodiš okoli. Včasih sam, včasih v družbi. Pa nikar ne pozabite na “cartanje”, božanje in poležavanje – kot pač mački, kar ne nazadnje so Levi, znajo.

Tehtnica
Tehtnicam vlada planet ljubezni in lepote Venera, tako da so nagnjene k temu, da se imajo lepo v ljubezni in da znajo uživati v lepem, v estetiki. Lepe stvari jih morajo obkrožati, pa naj bo to v stanovanju, hiši, naravi, v muzeju, na koncertu. Prav tako bodo Tehtnice pogledale, kaj si bodo oblekle, da bodo čim lepše. In če želite uživati z njimi, bodite pripravljeni na to, da vas bodo oblekle po svojem občutku za lepo.

Sicer pa se zagotovo prav pri vsakem astrološkem znamenju lahko izpostavi kaj, kar jim pomeni užitek. Lahko je to šport in rekreacija, ker želijo biti fit in izklesani ter se dobro počutiti v svoji koži. Nekdo drug pa bo rajši užival v naslonjaču in bral knjigo. Ali pa plaval v morju, sedel v senci med sončno pripeko. Ali pa šel v kino pogledati dober film. Karkoli že imate za užitek, privoščite si ga čim večkrat. In se zgledujte po Biku, Levu in Tehtnici – izkoristite, kar vam življenje ponuja.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.