23:21, sob, 6. Jul

Manj kot leto dni po poroki se je razšel ta slovenski par





Gledalcem sta se prikupila v šovu Poroka na prvi pogled. Hajdi in Anže pa sta se v šovu tudi zaljubila. A njuna pravljica je končana, poročajo Slovenske novice.

Hajdi in Anže sta bila edini par, ki se je poročil izven šova Poroka na prvi pogled. V šovu sta sicer delovala kot pes in mačka, a očitno sta ljubezen ko niso bile več prižgane kamere vendarle našla. Večkrat sta ponovila, da sta zaljubljena in srečna drug ob drugem. Oktobra lani sta svojo ljubezen kronala s poroka, a ljubezenske pravljice je bilo nedavno konec, je za Slovenske novice potrdila Hajdi.

Konec je ljubezni 

Hajrija Jasarova – Hajdi je pred časom na Instagramu izbrisala vse skupne fotografije z Anžetom, to je storil tudi Anže, ki pravzaprav na Instagramu nima več niti ene objavljene fotografije. Če sta bila dobro leto skoraj ne nerazdružljiva, je zdaj očitno, da se sta se zakonca razšla. “Ja, nisva več skupaj,” nam je na kratko za Slovenske novice odgovorila Hajdi. Na vprašanje, če sta ostala prijatelja oziroma ali sta v stikih, ni več odgovorila.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.