00:19, sob, 6. Jul

FOTO: Pasji sodelavci društva Mikropolo, delovno okolje s psi je prijetnejše





Mariborsko podjetje Mikro Polo svojim zaposlenim dovoljuje, da na delo pripeljejo svoje ljubljenčke. Zavedajo se, da ima prisotnost psov v pisarnah velike prednosti.

Raziskave dokazujejo, da se poveča produktivnost zaposlenih, prav tako zmanjša se stres. Psi veljajo za super terapevte.

“Pripravili smo priročnik “𝗭𝗹𝗮𝘁𝗮 𝗽𝗿𝗮𝘃𝗶𝗹𝗮 𝘇𝗮 𝗽𝗿𝗶𝗷𝗲𝘁𝗻𝗼 𝗱𝗲𝗹𝗼𝘃𝗻𝗼 𝗼𝗸𝗼𝗹𝗷𝗲 𝘀 𝗽𝘀𝗼𝗺”. Nanj smo zares ponosni, saj verjamemo, da smo prvi, ki smo teorijo, prakso in izkušnje zbrali na tak način. Priročnik smo zasnovali s ciljem deliti primer dobre prakse,” so zapisali v Mikro+Polo.

V prvi vrsti bi se želeli zahvaliti Društvo za zaščito živali Maribor, za strokovno znanje, čas in pripravljenost za skupni projekt. Sodelavcem, da ste delili svoje bogate izkušnje in podali povratne informacije, ki zagotovo dajejo uporabniku priročnika največjo težo.

“Največja zahvala pa gre seveda našim čudovitim pasjim modelom, ki nas vsakodnevno osrečujejo, razveseljujejo s svojimi mokrimi smrčki in mehkimi kožuščki, ki jih radi božamo,” zaključijo.


Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.