22:28, pet, 5. Jul

NUJNO: Obvestilo staršem otrok 4. in 5. izmene letovanj v Poreču





Iz Zveze prijateljev mladine Maribor sporočajo, da so spremenili potovalni načrt vrnitve otrok 4. in 5. izmene letovanj v Poreču. “Krizne razmere na cestah nas silijo, da spreminjamo potovalne načrte,” so zapisali v sporočilu medijem.

“Glede na poročanje OKC Celje, da so zaprte glavne in stranske ceste na vseh avtobusno dostopnih relacijah od Vranskega proti Mariboru, zaprte pa so tudi že Trojane in predvidoma tudi Kamnik smo se odločili, da avtobuse, ki so trenutno v okolici Ljubljane usmerimo proti Brežicam in preko Zagreba v Maribor.
Takšna pot bo zanesljivo prinesla več ko 1 urno zamudo s prihodom v Maribor, kaj več pa v tem trenutku ne moremo napovedati. Prosimo spremljajte naša obvestila na FB, spletni strani in medijih,”
so sporočili iz ZPM Maribor. 

“V tem trenutku tudi napovedujemo, da bo 5. izmena odpotovala danes iz Maribora v Poreč preko Zagreba. Napovedujemo, da bo odhod iz Maribora zamaknjen vsaj na 15.30 uro, saj se otroci vračajo z istimi avtobusi, ki pripotujejo iz Poreča. Natančnejšo objavo o odhodu bomo sporočili po 14.00 uri,” so še zapisali.

Nekaj čez 17. uro so še sporočili: “Z veseljem sporočamo, da so otroci, ki so letovali v 4. izmeni v VIRC Poreč, sicer po ovinkih, vendar srečno prispeli na avtobusno postajo v Mariboru. Na odhod pa so že pripravljeni otroci, ki bodo v 5. izmeni uživali brezskrbne počitniške dni v prijazni družbi vrstnikov in prostovoljcev ZPM Maribor.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.