14:10, pon, 29. Jul

Pretresljiva izpoved moškega, ki je rešil dojenčico





Emir Džinović, lastnik fitnesa iz Gradačca, kjer je kot trener delal 35-letni Nermin Sulejmanović, je za Dnevni avaz povedal, da mu je Sulejmanović rekel, da ima pol ure časa, da pride po dojenčico.

Zase je dejal, da je družinski človek, ima dva otroka. “Sram me je, da sem tega človeka kdaj poznal. Nimam besed za to, kar je naredil. Poznava se celo življenje, skupaj sva preživela otroštvo, srednjo šolo. On je kasneje šel svojo pot, jaz svojo, po 15 letih sem odprl fitnes,” je, kot navajajo tuji mediji, povedal Džinović.

Ob grozljivem dogajanju, ga je 35-letnik poklical in dejal, naj spremlja Instagram. Po dejanju ga je ponovno poklical in dejal naj poskrbi za otroka. Poslal mu je tudi lokacijo, kje se nahaja. Ko so se približali koči so videli žensko truplo, pred njo je ležal otrok, ki je neutolažljivo jokal. Vzel ga je in začel bežati, saj ga je skrbelo, da bo ubil tudi njih. Z otrokom so ga kasneje prepeljali v bolnišnico.

Ko so jo v bolnišnici uredili in opravili vse preglede, je prosil, da mu deklico pokažejo. Povedal je, da jo je poljubil in ji obljubil, da bo z njo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.