08:32, pon, 8. Jul

FOTO: Prva točka za ptujske nogometašice





V 1. slovenski ženski nogometni ligi so novinke članice Ženskega nogometnega kluba Drava v 3. krogu tekmovanja osvojile prvo točko. Ptujčanke so v gosteh z rezultatom 0:0 remizirale z Radomljčankami, poroča PeTV.

Pokal Pivovarne Laško se je pričel v teh dneh s tekmami ekipi, ki sodijo v MNZ Ptuj. V nedeljo so igralci Grajene ANproja v gosteh po streljanju enajstmetrovk (op. p. redni del se je končal z 2:2) premagali Bukovce.

Footgolf klub Ptuj je v nedeljo na Golf igrišču Ptuj izvedel footgolf turnirja FIFG 100 in Poetovio Footgolf Cup 2023.
Brodarsko društvo Ranca Ptuj je v soboto organiziralo 30. Rancarijo. Pri moških so zmagali člani ekipe Gostišče pri Tonetu, pri ženska pa so zmagale Optimistke.

Z dvema prijateljskima tekmama je Ženski rokometni klub Žiher hiše Ptuj-Ormož zaključil priprave za novo sezono. Skupno so rokometašice odigrale šest prijateljskih tekem, po katerih jih sedaj čaka start v novo tekmovalno sezono 2023/2024, ki jo bodo pričele v Novem mestu na obračunu proti Krki.

Minuli ponedeljek so s pripravami na novo tekmovalno sezono pričeli v Rokometnem klubu Drava. Ptujsko moško člansko ekipo bo v novi sezoni na mestu trenerja vodil Uroš Šerbec.

vir: PeTV

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.