22:33, sob, 27. Jul

Vikend prinaša nekaterim ljubezen, priložnost za obnavljanje odnosov, drugim pa čas za načrtovanje kariere





Kaj kažejo zvezde v tem vikendu za posamezna astrološka znamenja. Preverili smo, komu je bolj naklonjena sreča, kdo bi lahko imel ta vikend boljše priložnosti za ljubezen in kdo mora malo izpreči, da si oddahne in nabere moči. Pa seveda, kdo naj začne načrtovati in delati tako, da mu bo boljše.

Res da je vsak svoje sreče kovač, hkrati pa da ni nikoli vse odvisno samo od naših želja in potreb, a ravno zvezde so lahko tiste, ki se nekomu malo bolj nasmehnejo in mu prinesejo vsaj priložnosti. Če pa jih bo hotel izkoristiti, pa je seveda odvisno od njega. Kako pa kaj kaže ta vikend tistim, ki radi pogledajo tudi v druge sfere razumevanja sveta, ljudi in obnašanja, delovanja.

Oven
Ste pripravljeni začeti na novo ali pa se lotiti starih zadev na nov način? Teden vam je prinesel kar nekaj energije in zdaj si dovolite samo še, da pride navdih do vas. In če ne najdete motivacije zunaj, jo najdite v sebi. A nikar ne zahtevajte od sebe in drugih, da se stvari začnejo takoj. Najprej naredite seznam, nato preučite, kako se boste lotili zadev. In potem zavihajte rokave in začnite.

Bik
Vikend bo primeren za to, da se obrnete vase in v vašo notranjost. Ni vam treba begati, ampak se spoznajte. Prav tako tudi razmislite o željah, potrebah. Kaj je tisto, kar vas žene naprej. Poslušajte se. Pa ne samo glavo, ampak predvsem srce. Ni vam treba se vkopati in ostati na mestu. Premaknite se in poglejte na svet sproščeno. V soboto lahko počivate, v nedeljo pa si privoščite družbo.

FOTO: Pixabay.si

Dvojčka
Ta vikend je kot nalašč, da se podružite z drugimi. Poglejte okoli sebe, tudi nove osebe so tam. Naklonite jim pozornost. In ni treba, da govorite samo vi, dajte priložnost tudi njim. Le tako jih boste spoznali. Kar pa boste povedali, pa naj bo jasno in razumljivo, da ne bo prišlo potem do šuma v komunikaciji. Pojdite tudi na kak izlet, lahko sami ali pa z družbo. Tudi če boste sami, to ne bo dolgo, saj ste dovolj komunikativni.

Rak
Čas je, da pustite svoji ustvarjalnosti prosto pot. Pri tem pa ne pozabite, da ste lahko pristni, saj imate kaj za pokazati. Ni se vam treba skrivati. Če boste ob tem še čustveni, bodite. Ni pa vam treba biti dramatični in teatralni. Lotite se starih projektov, ki ležijo v predalu, ali pa si poiščite novega. Zraven pa ne pozabite, da je zelo pomembno, da se sprostite in zabavate.

Lev
Ste pripravljeni na to, da pregledate, kaj vse ste do zdaj dosegli? Poglejte, kaj ste dobrega naredili. Lahko se tudi pohvalite s tem. A ne tako, da bi dokazovali sebi in drugim, da ste center vsega, ampak tako, da ne bo dvoma, da ste naredili nekaj dobrega. Lahko ste ponosni nase in hkrati skromni pri hvalisanju. Sprva si privoščite to, nato pa se še podružite z drugimi in jim dajte priložnost, da tudi oni vam kaj povedo in pokažejo.

Vir: Pixabay

Devica
Bi bili radi spet malo bolj urejeni, se držali pravil. Ker je prišel nov mesec in so minile počitnice? Zdaj je čas za to, ja. Poglejte v kaki situaciji ste in kako jo lahko izboljšate. A pazite, ne se vreči v tako razmišljanje in analiziranje, da ne boste mogli ven iz tega. Še vedno je na prvem mestu, da živite, ne pa analizirate življenja v nedogled. Malo časa posvetiti temu, da si naredite seznam prioritet, nato pa poglejte, kako jih doseči.

Tehtnica
Bi spet radi tehtali in ugotavljali, kaj je vredno več kot drugo? Postavili na eno stran tehtnice nekaj, na drugo stran pa drugo. Lahko, a pazite, da iščete ravnovesje, ne pa uničujete. Veliko delate in nimate časa za zabavo. Vzemite si čas in ga kakovostno izkoristite. Med vikendom lahko sprva popustite pri načrtovanju in delanju, sprostite se, naberite si moči. Potem pa razmislite kako in kaj za naprej.

Škorpijon
Ne izgubljajte se preveč v svojih mislih, zdaj ni pravi čas za to. Res je, da radi občutite, vidite, razumete, storite. A zdaj je dobro, da veste, koliko česa je potrebno za to, da boste res zadovoljni, ne pa samo na hitro potešeni. Spravite se k meditaciji, to lahko naredite v naravi. In z naravo se tudi povežite. A ne samo tako, da na hitro skočite v gozd ali na sprehod po polju. Tam obstanite in zadihajte, prisluhnite naravi tako, da zaprete oči in jo začutite.

Strelec
Premaknite se. Ne samo obstajati, to vendarle ni vaša narava. Zbudite vašo pustolovsko stran. Dvignite se in pojdite ven, v družbo, v naravo, k širši in bližnji družini, k prijateljem. Kamorkoli, samo sami ne bodite. Že nekaj časa razmišljate o novih izkušnjah. Zdaj naredite korake, da jih boste tudi doživeli. Raziskujte, načrtujte, dihajte s polnimi pljuči. Izkoristite dan, no, kar cel vikend.

Kozorog
Vi pa že imate cilje, načrte. Zdaj je čas, da tudi pogledate vanje, če ste slučajno na kaj pozabili. Si želite biti tam, kjer ste, ali bi radi šli naprej? Pomislite, kaj vse bi radi dosegli. In nato tudi, kaj je treba narediti, da to dosežete. A pri tem se ne kritizirajte, ampak se nežno postavite v pravo smer. Ko si boste v tem vikendu obnovili načrte, pa si vzemite čas za sprostitev, počitek.

Vodnar
Nekoliko več dela ste imeli zdaj ali pa drugih aktivnosti. Dajte zdaj to na stran. Zdaj je namreč čas za to, da se na novo stkete vezi z ljudmi. Mogoče se je kaka nitka prijateljstva, znanstva skorajda pretrgala, vi pa ste jo mislili obdržati. Zdaj si vzemite čas za to. Poglobite odnose, družite se s prijatelji. Z njimi si lahko privoščite tudi globoke pogovore, saj veste, niste človek, ki bi brodil samo po plitvini.

Ribi
Kolikor je rib v morju, toliko je vrst rib po horoskopu. A vsem je skupno, da znate biti duhovne. In zdaj je čas za to. Odložite balast, ki ga vlečete za sabo, ne da bi ga potrebovali. Ni vam treba biti v plitvini morja, ampak zaplavajte v globino svojih misli, čustev, duhovnosti, meditacije. Ni vam treba sanjariti, ampak sanjati. Razliko poznate. Eno je kar tako, drugo pa je tisto vaše. Meditirajte in bodite ustvarjalni.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.