05:33, sob, 6. Jul

Zgodba, ki ne dovoli spati: Srednješolec, namesto, da bi živel svoje srednješolske sanje, je edini skrbnik svoji hudo bolni materi





“Zgodba, ki ne dovoli spati… Pred tednom sem vam že napisal, da sta se k UP-orniku zatekala, mama in sin. Srednješolec, namesto, da bi živel svoje srednješolske sanje, je edini skrbnik svoji hudo bolni materi. Zaradi birokratskih ovir (ki se sedaj rešujejo), sta ostala zgolj s 400 euri mesečnega prihodka, kar je krepko premalo, da bi preživela,” je zapisal Boris Krabonja na družbenih omrežjih.

“Hudo je, ker pritekajo izvršbe za izvršbo. Na vas se obračam s prošnjo, da nam resnično priskočite na pomoč,” je zapisal v nadaljevanju.

Včeraj zvečer je sporočil: “V tem trenutku nam manjka še 615 eurov za pomoč hudo bolni materi za katero skrbi njen srednješolski sin. Do sedaj ste podarili 2680,00 eurov.”

Prosim, v imenu teh dveh nesrečnikov, prav njuna zgodba enostavno ne da spati, da jima pomagamo s skupnimi močmi, POMAGATE LAHKO;
– s klikom na 1919 UPORNIK5 ali UPORNIK10 ( v tem primeru vas vljudno prosim, da mi sporočite na ZS, samo zaradi evidence)
– z nakazilom na TRR SI56 6100 0001 3621 087, sklic SI99 in namen GOSPA MG
– nakazilo preko Paypal

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.