16:21, pet, 5. Jul

FOTO: V Mariboru se je odprla nova cvetličarna – Cvetlični Park





V največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije se je odprla nova cvetličarna Cvetlični Park, ki je pravi raj za ljubitelje cvetlic in navdušuje z raznolikostjo barv, vonjev in oblik cvetja.

Cvetje za vse priložnosti

V Cvetličnem Parku bodo obiskovalcem uresničili prav vsako željo, pa naj gre za šopek za posebno priložnost, poročno dekoracijo ali popestritev doma z edinstvenim aranžmajem. Rezano cvetje, lončnice in druge zelene rastline ne gredo nikoli iz mode in so zelo primerni za izražanje ljubezni in hvaležnosti.

V cvetličarni boste našli tudi drobne pozornosti za darila FOTO: Bojan Mihalič

V cvetličarni je obiskovalcem nakupovalnega središča na voljo tudi program žalne floristike. Izkušene prodajalke in aranžerke bodo z veseljem svetovale pri izbiri cvetja ter pomagale z zavijanjem in dekoracijo daril.

Europarkova center managerka Simona Mandl, prokurist Andrej Baier, direktorica Karmen Kunstič in Dominik Baier iz marketinga FOTO: Bojan Mihalič

Otroška predstava Pika v čarovniški šoli

V Europarku se bodo ta konec tedna najmlajši lahko zabavali na otroški predstavi Pika v čarovniški šoli, ki bo v soboto, 16. septembra, ob 11. uri v nadstropju pri gostinskem lokalu Ginger. Predstava govori o Piki, ki na prvi šolski dan ugotovi, da v šoli ni tako zabavno, kot sta ji pripovedovala Tomaž in Anica. V Vili Čira Čara zato odpre svojo šolo, kjer se pleše, dela norčije, peče slastne palačinke in straši duhove. Po predstavi bo otroke obiskala tudi Veverica Mica. Vabljeni na dozo smeha, norčij in čarovnij v Europark!

Za več informacij obiščite Europarkovo spletno stran in sledite družbenim omrežjem Facebook, Instagram in TikTok.

FOTO: Bojan Mihalič
FOTO: Bojan Mihalič
FOTO: Bojan Mihalič

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.