01:26, sob, 6. Jul

FOTO in VIDEO: Slovenec ponudil hrano medvedki z mladičem, pri tem ga je skoraj ugriznila





Nevarno in nespametno hranjenje medvedke z mladiči bi se kaj hitro lahko končalo precej tragično. Na posnetku, ki je objavljen na TikToku, namreč nek Slovenec iz parkiranega vozila hrani medvedko, sodeč po posnetku kar z golimi rokami.

S posnetka je razvidno, da moški nagovarja medvedko in ji daje najverjetneje krompirček. Tega ponuja po kosih kar z golimi rokami. Res je, da sedi v avtu medtem, ko jo hrani, a vseeno bi se zgodba kaj hitro lahko končala tragično. Moški ji namreč ponudi kos hrane, ki ga medvedka vzame z gobcem. Sprva malo previdno. Nato pa, ko ji ponudi še enkrat, medvedka stopi bližje k avtu ter šavsne po hrani in s tem po roki. Moškemu očitno ni bilo vseeno, saj je zaklel.

@dieselvlogss Its the low quality videos😂 watch thill the end! Yea just feeding a bear in Romania nothins to see here 🤪#gumbalkan #gumbalkan2022 #crazy #bear #romania🇷🇴 #roadtrip ♬ original sound – Diesel Vlogs

A očitno je njega in njegovo družbo kljub nevarnosti hranjenje medvedke tako zabavalo, da so se prisotni smejali in snemali njegovo početje. Navsezadnje je proti njej celo dvignil dlan in rekel “Petka!”, kot da bi pričakoval, da bo tudi medvedka ga pozdravila nazaj.

Hranjenje medvedke in roka, iztegnjena v pozdrav. Vir: TikTok

Nevarno hranjenje bi se lahko končalo precej tragično že pri samem hranjenju, ne nazadnje pa tudi pri sproženi dlani, pri kateri bi medvedka lahko mislila, da ima moški v roki še hrano. Navsezadnje pa bi lahko medvedka bila precej zaščitniška zaradi mladiča in bi ob branjenju njega lahko naredila tudi kaj nepredvidenega za družbo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.