20:20, sre, 18. Sep

Oriana razkrila resnico o razhodu in ali je res že v novi zvezi





Po poročanju nekaj medijev naj bi Oriana Girotto našla ljubezensko srečo v objemu mlajšega Ljubljančana, potem ko se je pred nekaj meseci razšla z Maticem Ajdičem.

Oriana Giroto, znana slovenska voditeljica, in Matic Ajdič sta bila par deset let, skupaj imata tudi sina. Po poročanju revije Lady in portala Metropolitan sta se pred nekaj meseci razšla, Oriana pa naj bi že našla ljubezen pri mladem hokejistu, s katerim naj bi bila konec avgusta na skupnem dopustu.

Zdaj se je oglasila Oriana, ki je za portal Žurnal24 povedala, da sta se z Maticem res razšla. A to naj bi bilo na njegovo željo. Ob tem pa tudi, da je to bilo zanjo zelo boleče. Kljub razhodu pa še naprej skrbita za sina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oriana Girotto (@girottooriana)

Omenila je tudi, da je bila na dopustu v Banjolah s prijatelji, zraven so imeli tudi otroke. Dejala je, da se je ukvarjala tudi z drugimi otroki in da so očitno vsi skupaj bili videti kot zelo harmonična razširjena družina. Kot kaže, pa ni v novi zvezi, saj je še izpostavila, da bo morebitnega novega partnerja sama izpostavila, ko bo do tega prišlo.

Oriana ima sicer dva otroka. Z zdaj že nekdanjim partnerjem Maticem Ajdičem enega, pred tem pa še enega sina z Borisom Cavazzo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.