01:34, sob, 6. Jul

Razpis s katerim boste oproščeni plačila vrtca za en mesec





Fundacija Boštjana Bandlja je na svoji spletni strani objavila razpis za financiranje oskrbnine za vrtec za mesec november 2023.

Fundacija je leta 2022 prvič izvedla razpis za financiranje enomesečne oskrbnine za vrtec. Po izjemno pozitivnih odzivih tako s strani staršev kot tudi vrtcev, soo se odločili, da razpis ponovijo tudi letos. Novembrsko oskrbnino bodo plačali za 10.000 otrok.

Določene pogoje morate izpolnjevati 

Kot še navedejo, se na razpis za prejem donacije za plačilo novembrske oskrbnine v vrtcu lahko prijavijo slovenski državljani, ki so rojeni leta 1990 ali kasneje in ki so starši otroka, ki je vključen in obiskuje vrtec v Sloveniji.

Rok za oddajo vloge se izteče 19. oktobra. Prijavo lahko oddate tukaj. Ko bo odobrenih deset tisoč pravilno izpolnjenih vlog, se bodo vse nadaljnje prejete vloge uvrstile na rezervni seznam, kar pomeni, da bodo še vedno lahko odobrene naknadno, če kateri od prvotnih deset tisoč prijaviteljev ne bo pravočasno sklenil pogodbe za plačilo oskrbnine za vrtec za mesec november s strani fundacije, še navedejo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.