18:32, ned, 28. Jul

Kaj se dogaja v Trbovljah? Občani prestrašeni, da gre za streljanje, šola sporoča, da so učenci na varnem





Medtem, ko je Osnovna šola Tončke Čeč sporočila, da so učenci in zaposleni na varnem, domačini izražajo veliko zaskrbljenost zaradi množice policijskih vozil. Da je prišlo do streljanja na parkirišču ali do postavljene bombe, se širijo govorice.

Osnovna šola Tončke Čeč je preko družbenega omrežja sicer sporočila, da so učenci, ki obiskujejo to šolo, in zaposleni na varnem, a se vseeno po Trbovljah širi skrb, kaj se dogaja.

Vir Facebook, Osnovna šola Tončke Čeč

Po poročanju portala ZON.si so občani ugibali od tega, da je na Polaju nekdo nastavil bombo, do tega, da je prišlo do streljanja. In da je zaradi tega v okolici veliko policistov. Na portalu so zapisali, da naj bi kriminalisti vodili postopek, ob tem pa se je zgodil neljubi dogodek, v katerem naj bi prišlo do poškodbe policista.

Informacije s PU Ljubljana so skope, policisti so prijeli osumljenca kaznivega dejanja nasilja v družini in preprečitve uradnega dejanja, poročajo na portalu ZON.si. V dogodku naj bi bil res lažje poškodovan policist. Več podrobnosti pa policija zaradi interesa preiskave in varstva osebnih podatkov zaenkrat ne izda.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.