10:24, pet, 5. Jul

Europark predstavlja najnovejše modne trende za jesen in zimo





Poletje se je poslovilo, na vrata pa je pravkar potrkala jesen. Sončnih in toplih dni je vedno manj, zato je zdaj pravi čas, da skrbno pospravite svoje poletne obleke in obutev ter na plan potegnete svoje najljubše modne kose, ki vas bodo spremljali skozi celotno jesensko in zimsko sezono. Za vse tiste, ki potrebujete navdih za nove modne trende ali pa si le želite osvežiti svojo garderobo, bo Europark Maribor v prvem mesecu jeseni zagotovo pravi kraj za vas. V največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije namreč pripravljajo predstavitev najnovejših modnih trendov za jesen in zimo 2023, ki jo bodo modni navdušenci lahko spremljali virtualno.

Letošnji trend za jesen je kavbojski stil

Stilistka in urednica revije Grazia Špela Štamol, ki je pripravila modne kombinacije za jesensko-zimski del leta, nam je zaupala, da je letošnji najbolj vroči jesenski trend kavbojski slog, ki ga lahko nosimo od glave do pet, vključno s kavbojskimi škornji. Ključni modni kosi so usnjene jakne, ki jih videvamo tako v moških kot ženskih različicah, med obutvijo pa so najbolj priljubljene superge in škornji, ki počasi zamenjujejo t. i. loaferke. Najbolj pogumni bodo ne glede na odtenke lahko kombinirali tudi jeans na jeans.

Navdihujoče kombinacije za zimski čas

Kot pravi Špela Štamol, so za bolj mrzle dni za ženske pripravili nekaj navdihujočih kombinacij iz kolekcije plaščev in bund, za moške pa poslovne kombinacije za najbolj elegantne priložnosti. Športni trendi narekujejo komplete za tek in trenirke, ki so primerne tako za šport kot prosti čas. Ker se tudi otroci radi poigravajo z modo, so poiskali nekaj najbolj trendnih bundic, trenirk in mini krilc za punce.

VIR: AV studio

Poiščite popoln modni slog na Europarkovi spletni strani in družabnih omrežjih TikTok, Instagram in Facebook ali pa obiščite Europark, kjer boste našli oblačila vrhunskih blagovnih znamk za prosti čas, poslovne priložnosti in športne aktivnosti, s katerimi boste poživili svojo garderobo ter ji dodali piko na i.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.