10:25, ned, 7. Jul

Noč čarovnic v Magičnem gozdu v Rogozi v bližini Maribora





Letos bo za Noč čarovnic ponovno zaživel tematski park Magični gozd. Tokrat v Rogozi, v bližini Maribora in prvikrat v Krtini, blizu Ljubljane.

V zadnjem tednu oktobra med 27. in 31. oktobrom, ko praznujemo Noč čarovnic, bodo v Krtini in Rogozi gozd velik 3 hektare spremenili v Magični gozd. Pet dni bo gozd podnevi in ponoči odet v tematiko čarovnic, strahov, duhov, buč in drugih skrivnostnih bitij.

Obisk Magičnega gozda je namenjen otrokom s starši. Na vas čakajo strašno zabavne točke, ki jih poiščete s pomočjo zemljevida. Gozd pa skriva še prenekatera presenečenja, kot so skrite točke in čarovniške igre.

Obiščete jih lahko v petek, 27.10. med 16h in 21h , soboto, nedeljo, ponedeljek in torek, 28., 29., 30., in 31. 10. med 10h in 21h. Obisk tematskega parka traja približno eno uro. Za nočni obisk pa prinesite s seboj kakšno svetilko ali pa si osvetlite pot s svetilko na telefonu.

Magični gozd je edinstvena dogodivščina za otroke in starše v času Noči čarovnic, kjer bomo strašili na strašno zabaven način . Vabljeni v Magični gozd v Krtino ali v Rogozo!

Več informacij najdete na spletni strani, ali na Facebook strani.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.