23:25, sre, 3. Jul

FOTO: Policisti sporočili podrobnosti smrtne nesreče, nesrečo je povzročil 36-letnik





“Sinoči, nekaj čez 22. uro, smo izven naselja Velika Pirešica obravnavali tragično prometno nesrečo, v kateri je ena oseba umrla, tri osebe so se hudo poškodovale, ena pa lažje,” iz PU Celje.

Prometno nesrečo je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo povzročil 36-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Velike Pirešice proti Arji vasi.

“Voznik je v desnem preglednem ovinku zapeljal na nasprotno smerno vozišče in čelno trčil v osebno vozilo, s katerim je nasproti pravilno pripeljal 51-letni voznik. Vozilo povzročitelja je nato odbilo še v osebno vozilo 30-letnega voznika, ki je prav tako pravilno pripeljal z nasprotne smeri,” so sporočili iz PU Celje.

Zaradi posledic prometne nesreče je 51-letni voznik na kraju umrl, njegova sopotnika stara 73 in 79 let sta se v trčenju hudo poškodovala.
V trčenju se je hudo poškodoval tudi 36-letni povzročitelj prometne nesreče, lažje pa je bil poškodovan 30-letni voznik.

“Letos je v prometnih nesrečah na območju Policijske uprave Celje umrlo 10 ljudi, lani v enakem obdobju 15. Vse udeležence cestnega prometa pozivamo naj bodo v prometu strpni, odgovorni in naj upoštevajo cestno prometne predpise.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.