23:16, sre, 3. Jul

Umrl Matthew Perry eden izmed zvezdnikov serije Prijatelji





Umrl je ameriški igralec Matthew Perry, med gledalci najbolj priljubljen in znan po vlogi Chandlerja Binga v televizijski seriji Prijatelji. Umrl je v domači vili v Los Angelesu. Truplo so našli v džakuziju. Star je bil 54 let.

Okoli četrte ure v soboto popoldan po lokalnem času so Matthewa Perryja našli v džakuziju domače vile v Los Angelesu. Zdi se, da se je utopil. Kaj točno se je zgodilo, bo pokazala policijska preiskava, saj vzrok smrti zaenkrat ni znan. Po neuradnih informacijah na kraju niso našli drog, prav tako naj ne bi bilo suma za vpletenost druge osebe, piše Los Angeles Times. Perry je bil star 54 let.

Studio Warner Bros Television Group, ki je produciral vseh 10 sezon Prijateljev od leta 1994 do 2004, se je poklonil “dragemu prijatelju” in “neverjetno nadarjenemu igralcu”.

“Vpliv njegovega komičnega genija je bilo čutiti po vsem svetu in njegova zapuščina bo živela v srcih mnogih. To je srce parajoč dan in pošiljamo svojo ljubezen njegovi družini, njegovim najdražjim in vsem njegovim oboževalcem,” so zapisali.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.