06:31, ned, 28. Jul

Novo posilstvo? Policija razkriva, kaj se je zgodilo na območju Tabora





Na kraj je bilo napotenih več patrulj, policisti pa so takoj začeli z zbiranjem obvestil o okoliščinah dogodka in aktivnostmi za prijetje osumljenca. Na koncu so prijeli dva.

“Danes zjutraj ob 7.30 se je spet zgodilo posilstvo pri Metelkovi oziroma pri etnografskem muzeju pri travnati klančini,” je Slovenskim novicam v sredo sporočil bralec. Informacije so pri omenjenem mediju preverili na pristojni policijski upravi, saj se te včasih izkažejo za neresnične, kot je bilo v primeru domnevnega posilstva v Tivoliju in tudi v zgodbi z Viča.

Policija je za Slovenske novice potrdila, da so bili v sredo nekaj po 7. uri obveščeni o sumu storitve kaznivega dejanja zoper spolno nedotakljivost, kjer je na območju Tabora v Ljubljani neznana oseba na eni izmed zelenic na tleh zadrževala žensko, osumljenec pa je nato v družbi s še eno osebo zbežal s kraja.

Prijeli dva moška

Kot še navajajo pri omenjenem mediju je bilo na kraj napotenih več patrulj, policisti pa so takoj začeli z zbiranjem obvestil o okoliščinah dogodka in aktivnostmi za prijetje osumljenca. Policija je potrdila tudi navedbe bralca, da naj bi dejanje zagrešila moška temnejše polti: “Na podlagi podanega opisa so v bližini prijeli 26-letnega državljana Maroka, ki mu je bila zaradi suma storitve kaznivega dejanja iz poglavja zoper spolno nedotakljivost, odvzeta prostost. Prav tako je bila odvzeta prostost 23-letnemu državljanu Maroka, ki se ga sumi pomoči pri dejanju.” 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.